Στο κόκκινο η σχέση Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί για το διάσημο πια ροζέ τους, Miraval - O Ρώσος που εξαγόρασε μυστικά το μερίδιο της

Η συμφωνία για την πώληση του μεριδίου της Τζολί, έχει πυροδοτήσει έναν «νομικό πόλεμο» μεταξύ των δύο ηθοποιών

Έχει συνδεθεί με μια Μις Κόσμος και ένα μοντέλο της Victoria's Secret, συγκρούστηκε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και έχει μισθώσει ένα από τα μεγαλύτερα σούπερ γιοτ στον κόσμο στον Μπιλ Γκέιτς για 5 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα.

Και τώρα, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος βότκας Yuri Shefler βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης για το μέλλον του διάσημου γαλλικού αμπελώνα του Brad Pitt Chateau Miraval, αφού αγόρασε μισό μερίδιο σε «μυστική» συμφωνία με την Angelina Jolie, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η συμφωνία έχει πυροδοτήσει έναν «νομικό πόλεμο» μεταξύ των δύο σούπερ σταρ.

Είναι πραγματικά λυπηρό και απογοητευτικό –αλλά καθόλου περίεργο– που η Angelina διαπραγματεύτηκε κρυφά για να πουλήσει το μερίδιό της από το Miraval, το σπίτι της οικογένειας, σε έναν εντελώς άγνωστο», είπε στο DailyMail.com μια πηγή κοντά στον ηθοποιό.

Όμως, προσθέτει η πηγή, η 48χρονη Τζολί, έχει αγανακτήσει τόσο πολύ με τον πρώην της, που μόλις ο δικαστής αποφάσισε την συνεπιμέλεια των έξι παιδιών τους μετά από τον σκληρό χωρισμό τους, πούλησε το μισό της αμπελώνα σε ένα άτομο που ήξερε ότι θα στενοχωρούσε περισσότερο τον Πιτ.

Ο 55χρονος Shefler, τον ​​οποίο ο Πιτ αποκαλεί «άγνωστο με δηλητηριώδεις συνειρμούς και προθέσεις» – κατηγορείται ότι «αποσταθεροποίησε τις λειτουργίες του οινοποιείου» και, πίσω από την πλάτη του, «σχεδίαζε μια εχθρική εξαγορά» με την Τζολί, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Ο Πιτ πίστευε ότι o ίδιος και η Τζολί είχαν μια «αμοιβαία και δεσμευτική δέσμευση» για την επιχείρηση των 160 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αλλά η ομάδα του Fight Club έμεινε έκπληκτη όταν έμαθε από ένα δελτίο τύπου του 2021 ότι το μερίδιό της στο κτήμα 35 δωματίων στο Correns, ένα ειδυλλιακό χωριό στη Νότια Γαλλία, ανήκε πλέον στον όμιλο αλκοολούχων ποτών της Shefler Stoli Group.

Η συγκλονιστική πώληση του site του Mr. & Mrs. Σμιθ έβαλε έναν άγνωστο στο σπίτι της οικογένειας του Πιτ και απείλησε να χαλάσει τη φήμη του παγκοσμίου φήμης ροζέ κρασιού του, διαμαρτυρήθηκε ο ηθοποιός σε μήνυση του 2022.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα o Ρώσος ολιγάρχης είναι πατέρας επτά παιδιών, έχει τρία διαφορετικά ονόματα και κάποτε παντρεύτηκε μοντέλο της Victoria's Secret και στην συνέχεια με μια νικήτρια Μις Κόσμος.

Ποιος είναι ο «τσάρος» της βότκας

Γεννήθηκε σε μια ρωσική εβραϊκή οικογένεια στο Oryol, 230 μίλια νότια της Μόσχας, ως Yuri Alexeyevich Yurasov, άλλαξε αργότερα το όνομά του σε Yuri Anatolyevich Shabalin και τελικά κατέληξε στο Yuri Viktorovich Shefler.

Υπηρέτησε ως στρατεύσιμος στον Κόκκινο Στρατό στα τέλη της σοβιετικής εποχής και έγινε μπαμπάς στα 20 του.

Ο «τσάρος» της βότκας αποφοίτησε από το διάσημο Ινστιτούτο Πλεχάνοφ στη Μόσχα, σπούδασε οικονομικά στη δεκαετία του 1990, ταυτόχρονα με τη λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης λιανικής και εστιατορίου.

Ο υπέρμαχος του ποτού Shefler άκμασε στο άγριο επιχειρηματικό κλίμα και θεωρήθηκε ότι συνδέεται με την ολιγαρχική φυλή Μπερεζόφσκι, που τότε κυριαρχούσε στη Μόσχα.

Από το 1995 έως το 1997 διετέλεσε πρόεδρος της Vnukovo Airlines, μια απόσπαση από την παλιά σοβιετική αερομεταφορέα Aeroflot.

Το 1997 μεταπήδησε στη Soyuzplodoimport (SPI), η οποία φτιάχνει τη θρυλική βότκα Stolichnaya και 380 άλλες μάρκες.

Ο Shefler έχει μια κόρη που ονομάζεται Lada, γεννημένη το 1988, lifestyle blogger. Λίγα είναι γνωστά για τη μητέρα της

Ο Πούτιν, ως επικεφαλής της FSB και πρωθυπουργός, τον θεωρούσε ως πρώιμο στόχο, επιδιώκοντας να επαναπατρίσει τα διάσημα εμπορικά σήματα της βότκας σε κρατικά χέρια, όπως συνέβαινε στη σοβιετική εποχή.

Το 2000, με τον Πούτιν στο Κρεμλίνο, η εταιρεία του Σέφλερ ανελήφθη από το Λογιστικό Επιμελητήριο του κράτους.

«Αυτή ήταν η πρώτη περίπτωση ανοιχτής αποιδιωτικοποίησης», είπε ο Shefler στο Forbes Ρωσίας το 2015.

Ο Shefler κατηγορήθηκε για απειλές κατά του θανάτου του Βλαντιμίρ Λογκίνοφ, ενός αξιωματούχου του Υπουργείου Γεωργίας στον οποίο είχαν εμπιστευτεί τα εμπορικά σήματα της βότκας.

Ο Shefler έφυγε από τη Ρωσία για τη Λετονία πριν προλάβουν οι δυνάμεις ασφαλείας του Πούτιν να τον συλλάβουν, και αρχικά λειτουργούσε τις επιχειρήσεις του από το κράτος της Βαλτικής όπου είχε εγκαταστάσεις παραγωγής.

Ενώ έφυγε με ασφάλεια από τη Ρωσία –ένας από τους πρώτους που γλίτωσαν από την καταστολή των επιχειρηματικών εχθρών του Πούτιν– αντιμετωπίστηκε ερήμην δικαστικά για οργάνωση συμμορίας, παράνομη χρήση εμπορικών σημάτων και λαθρεμπόριο.

Ο Shefler μετακόμισε στη Βρετανία όπου απέκτησε βρετανικό διαβατήριο, ενώ εξασφάλισε και την ισραηλινή υπηκοότητα.

Ευδοκίμησε και έγινε δισεκατομμυριούχος και ο ιδιοκτήτης του Serene, ενός από τα μεγαλύτερα και ακριβότερα superyachts στον κόσμο, το οποίο ενοικιαζόταν από τον Bill Gates για 5 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα.

Το 2017 αγόρασε το πιο ακριβό κυνηγετικό κτήμα στη Σκωτία – το Tulchan – το οποίο έχει αποτιμηθεί στα 32 εκατομμύρια δολάρια (25 εκατομμύρια £) και διατηρεί επίσης πολυτελείς κατοικίες στο Surrey, κοντά στο Λονδίνο, στο St. Jean Cap Ferrat στη νότια Γαλλία. και Jurmala, το παραλιακό θέρετρο της Βαλτικής κοντά στην πρωτεύουσα της Λετονίας, τη Ρίγα, και μια αγαπημένη «τρύπα» για τους Ρώσους.

Ο Shefler  έχει παντρευτεί τουλάχιστον τρεις φορές ενώ λίγα είναι γνωστά για τη μητέρα της κόρης του Lada, lifestyle blogger που γεννήθηκε το 1988.

Μια σύζυγος ήταν η Έλενα Λιτούεβα, μητέρα του γιου του Αλεξέι, που γεννήθηκε το 2001, ο οποίος σπούδασε στο Λονδίνο και αργότερα υπηρέτησε στον ρωσικό στρατό.

Η Tatiana Oleinik, αναπληρώτρια αρχισυντάκτρια του περιοδικού Maxim, είπε: «Η Λένα ζούσε σε ένα σπίτι στη Rublyovka [το «Χρυσό Μίλι» της Μόσχας], φορούσε ένα παλτό από βιζόν, έκανε διακοπές στο Courchevel και γινόταν όλο και πιο λυπημένη…

«Της ταίριαζε πολύ άσχημα στο ρόλο της συζύγου ενός ολιγάρχη».

Αργότερα μετακόμισε με το μοντέλο Τατιάνα Κοβυλίνα, 41 ετών σήμερα, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του.

Συμμετείχε σε ένα βίντεο του Duran Duran και διαφήμιζε τη μάρκα εσωρούχων Victoria's Secret.

Συμμετείχε στις επιχειρήσεις του, έχοντας τρία εργοστάσια αλκοόλης στη Λετονία.

Της έκανε πρόταση γάμου 12 χρόνια αφότου ήταν μαζί και την παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα.

Ο μικρότερος γιος τους Γιούρι Τζούνιορ γεννήθηκε στο Λονδίνο τον Μάιο του 2021 αφού χώρισαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Στη συνέχεια συνδέθηκε με μια άλλη γυναίκα την 35χρονη Ksenia Sukhinova, η οποία ήταν Μις Ρωσία 2007 και Μις Κόσμος 2008.

Πρόκειται για τον απόφοιτο του Tyumen State Oil and Gas University, είναι μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια και πρώην σύντροφος του 52χρονου Ρώσου βασιλιά των λουκάνικων Sergei Govyadin.

Τον Αύγουστο του 2022, γέννησε τον μικρότερο γιο του Shefler, Artem στο Μαϊάμι, σύμφωνα με αναφορές.

Πέντε χρόνια νωρίτερα χαιρέτισε τον Πούτιν, λέγοντάς του: «Είσαι ο κύριος ειρηνοποιός στα Ηνωμένα Έθνη.

Ωστόσο, είχε μιλήσει κατά του πολέμου και τώρα ζει στη Γαλλία, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ο θυμός του Πιτ για τη συμφωνία που έκανε η πρώην σύζυγός του με τον Shefler είναι ξεκάθαρος στις νομικές του καταθέσεις.

«Ο όμιλος αλκοολούχων ποτών της Shefler που συνδέεται με τη Ρωσία έχει αποτελέσει αντικείμενο επανειλημμένων μποϊκοτάζ σε σχέση με την εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία και την ομοφοβική νομοθετική ατζέντα», υποστήριξαν οι δικηγόροι του Pitt.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ