Έγκυος η κουνιάδα της Πριγκίπισσας Κέιτ - Η υπέροχη φωτό με την ετοιμόγεννη σύζυγο του αδερφού της, Τζέιμς (φωτό)

Η Πριγκίπισσα Κέιτ, θα γίνει ξανά θεία! 

Πατέρας στο πρώτο του παιδί αναμένεται να γίνει ο μικρότερος αδερφός της Κέιτ ΜίντλετονΤζέιμς, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι... ίσως και ο Mable» έγραψε ο Βρετανός επιχειρηματίας στη λεζάντα της ανάρτησής του συνοδευόμενη από δύο στιγμιότυπα της Γαλλίδας συζύγου του Αλίζ Θεβενέτου με φουσκωμένη κοιλίτσα μαζί με τον σκύλο τους.

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 σε μία ρομαντική τελετή στο Bormes-les-Mimosas της Προβηγκίας ανάμεσα σε 50 καλεσμένους μεταξύ των οποίων ήταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

O Τζέιμς Γουίλιαμ Μίντλετον γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1987 στο Νοσοκομείο Royal Berkshire στο Ρέντινγκ, ως το μικρότερο παιδί και μοναχογιός του Μάικλ Μίντλετον - πρώην ελεγκτή πτήσεων της British Airways -  και της Κάρολ Μίντλετον  πρώην αεροσυνοδού.

 

 

Το 2006, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, όπου σπούδασε διαχείριση περιβαλλοντικών πόρων, αλλά εγκατέλειψε τη φοίτησή του ένα χρόνο αργότερα.

 «Τα πήγαινα καλά με τους αριθμούς αλλά μου έπαιρνε πολύ χρόνο να καταλάβω πράγματα όπως σύνταξη» είχε δηλώσει.

Όσον αφορά στα διάσημα ανίψια του, προσπαθεί να είναι αρκετά συχνά κοντά τους. «Θέλω απλά να είμαι όσο καλύτερος θείος γίνεται» είχε πει σε συνέντευξη του στο Good Morning America.

Το 2013, ίδρυσε την Boomf, μια εταιρεία που κατασκευάζει εξατομικευμένα marshmallows και ευχετήριες κάρτες. 

Το 2015, η εταιρεία άντλησε κεφάλαια με αποτίμηση 10 εκατομμυρίων λιρών. Η Boomf σημείωσε ζημίες ύψους 3 εκατομμυρίων λιρών μεταξύ 2015 και 2018.

Ο κουνιάδος του Middleton, ο διαχειριστής hedge fund James Matthews πλήρωσε στον Middleton 110. 000 ευρώ για 12. 800 μετοχές της Boomf.

 

 

 Το 2019, ο 36χρονοςανακοίνωσε ότι η εταιρεία είχε φτάσει σε κερδοφορία με έσοδα 176. 000 λίρες το προηγούμενο έτος.  Η Boomf άντλησε χρηματοδότηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων το 2021, αλλά μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 είχε περιέλθει σε καθεστώς διοίκησης χρωστώντας 800. 000 λίρες στους πιστωτές. 

 

Τον Μάιο του 2020, ο αδερφός της Κέιτ, ξεκίνησε την Ella & Co, μια εταιρεία ταχυδρομικής παραγγελίας σκυλοτροφής που προσφέρει αποξηραμένη, ωμή, οργανική τροφή για σκύλους . 

 

Η γνωριμία του James και της Alizee οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στα κατοικίδιά τους

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως τα κατοικίδιά τους έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στον γάμο τους, αφού ο επιχειρηματίας James αποκάλυψε στο παρελθόν ότι οφείλει στο σκυλί του την Ella, το γεγονός πως γνώρισε την οικονομικό εμπειρογνώμονα Alizee το 2018.

 

 

Ο 34χρονος έγραψε στην The Telegraph: «Οι δυο μας (η Ella και εγώ) ήμασταν στο South Kensington Club στο Chelsea. Η Ella ήταν ξαπλωμένη στα πόδια μου κάτω από το τραπέζι. Συνειδητοποιώντας ότι μπορεί να θέλει λίγο νερό, την εμπιστεύτηκα για να πάει στο μπολ με το νερό στην άλλη άκρη της βεράντας.

 

 

Ωστόσο, έκανε μια παράκαμψη και στάθηκε στην Alizée. Μάλλον ντροπιασμένος, πήγα να ζητήσω συγγνώμη και να φέρω την Ella πίσω», εξήγησε. «Αλλά η Alizee νόμιζε ότι ήμουν ο σερβιτόρος και της παρήγγειλε να πιει ενώ συνέχιζε να την χαϊδεύει, η οποία εκείνη τη στιγμή ήταν ανάσκελα και τράβηξε την προσοχή της.

Δεν το ήξερα, αλλά μόλις είχα γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό μου, όλα χάρη στην Ella. Αν δεν είχα εμπιστοσύνη στην Ella, δεν θα την έφερνα στο South Kensington Club και δεν θα μπορούσε να πει γεια στη γυναίκα που έγινε η αρραβωνιαστικιά μου», είχε πει ο James.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ