Antonio Banderas: Ο Λατίνος εραστής ''προκαλεί'' την κατά 20 χρόνια μικρότερη σύντροφό του Nicole (φωτό)

Eδώ και 8 χρόνια παραμένουν αχώριστοι....

Ο διάσημος ηθοποιός Antonio Banderasέχει αρχίσει να μας εκπλήσσει δημοσιεύοντας προσωπικές του φωτογραφίες, στις οποίες χαμογελά δίπλα στην αγαπημένη του Nicole.

Χθες μάλιστα, δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία στο Instagram, που έχει φτάσει σχεδόν τα 25 χιλ likes στην οποία το ζευγάρι δείχνει πιο αγαπημένο από ποτέ.

Φυσικά η φωτογραφία τράβηξε όλα τα βλέμματα στο Instagram, αναδημοσιεύτηκε από πολλά μέσα και απέσπασε αμέτρητα σχόλια.

Όπως θα δείτε ο γόης του Χόλιγουντ, ποζάρει όλο νάζι, ενώ έχει φτιάξει το μαλλί. 

Δείτε επίσης: Ο Antonio Banderas τρώει banana cake από τα χεράκια της όμορφης συντρόφου του - το έφτιαξε ή το αγόρασε; Στοίχημα (φωτό)

Η 42χρονη και πανέμορφη Nicole Kimpel έγινε σύντροφος του Banderas, αφού βγήκε το διαζύγιο του με τη Melanie Griffith το 2015. Ωστόσο, ο ηθοποιός είχε γνωρίσει την Kimpel στις Κάννες, όσο ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Griffith.

Μόλις οριστικοποιήθηκαν τα έγγραφα διαζυγίου της Melanie και του Antonio, αυτός και η Nicole ξανάρχισαν την επαφή και τελικά επισημοποίησαν τη σχέση τους. Τον πρώτο καιρό που ήταν μαζί, ο Banderas έκανε μια δήλωση που εξέπληξε τα μέσα ενημέρωσης και τους fans του: είπε ότι θα άφηνε το Χόλιγουντ επ' αόριστον για να ασχοληθεί με άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή του.

Στις αρχές του 2019 ο Antonio αντιμετώπισε κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα και σύμφωνα με τον ίδιο, η γρήγορη αντίδραση της Nicole του έσωσε τη ζωή: «Όταν άρχισα να έχω συμπτώματα, ήξερε τι συνέβαινε. Μου έβαλε μια ασπιρίνη κάτω από τη γλώσσα και αυτό μου έσωσε τη ζωή.

Δείτε επίσης: Αντόνιο Μπαντέρας η ζωή του: Γιος αστυνομικού και δασκάλας - ποδοσφαιριστής & σταρ - Τον ερωτεύθηκε η Μαντόνα ξετρελάθηκε η Μέλανι Γκρίφιθ - Το έμφραγμα & η νέα αρχή (φώτο-βίντεο)

Instagram/nickykim2807

Είχα μια δεύτερη ευκαιρία και κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στη ζωή μου από τότε», θυμάται ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ