Αννίτα Ναθαναήλ: ''Καθηλώθηκε στο κρεβάτι 44 ημέρες'' - Οι επιπλοκές στο χειρουργείο & ο εθισμός τα οπιούχα φάρμακα

Για τις δύσκολες ώρες που περνάει μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ, στο Breakfast@Star αποκαλύπτοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αρχικά το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια εξήγησε γιατί χάθηκε από τα media εξηγώντας ότι μία επέμβαση στο γόνατο την κράτησε καθηλωμένη στο κρεβάτι.

«Η αλήθεια είναι ότι χάθηκα. Πέρασα και περνάω δύσκολα. Είμαι πολύ καλύτερα τώρα βέβαια. Βίωσα το life changing experience, μία εμπειρία ζωής που άλλαξε εντελώς τον τρόπο που αντιμετωπίζω τη ζωή και την καθημερινότητά μου.  Μπήκα να κάνω μία χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στο γόνατο. Όταν ξύπνησα, είχε γίνει ολική αντικατάσταση της άρθρωσης του γονάτου μου.

Στη συνέχεια υπήρξε μία επιπλοκή, η οποία με καθήλωσε στο κρεβάτι. Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν μπορούσα να σταθώ. Το πόδι μου μετά την επιπλοκή άρχισε να μαυρίζει, να καίγεται, να παίρνει φωτιά. Το τύλιγα με παγωμένες γάζες και επιδέσμους για να αντέξω τον πόνο» είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Στη συνέχεια, η Αννίτα Ναθαναήλ πρόσθεσε: «Τραυματίστηκαν κάποια νεύρα στο πόδι. 44 μέρες ήμουν καθηλωμένη. Χρειάστηκε να απευθυνθώ σε αναισθησιολόγο, η οποία μου έδωσε μία πολύ ισχυρή αγωγή και νευροπαθητικά φάρμακα. Εθίστηκα σε πολύ δυνατά οπιούχα παυσίπονα, ζούσα με το ρολόι στο χέρι για να δω πότε μπορώ να πάρω την επόμενη δόση.

Το καλύτερο αναλγητικό ήταν τα χαρτομάντηλα, έκλαιγα πολλές φορές τη μέρα. Πίστευα ότι δεν θα ξαναπερπατήσω. Πιστεύω ότι θα φτάσω σε έναν πάρα πολύ καλό βαθμό αλλά δεν θα γίνω όπως πριν. Το πόδι δεν λυγίζει όπως πριν. Δυσκολεύομαι να βγω από το αυτοκίνητο. Δεν θα μπορέσω να μπω ποτέ ξανά στην πίσω θέση του αυτοκινήτου ή σε μία στενή θέση αεροπλάνου, δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να τρέξω».

«Τα παιδιά μου ζουν και σπουδάζουν στην Αμερική, πήρα τη μεγάλη απόφαση να ταξιδέψω με αναπηρικό αμαξίδιο. Γνώριζαν την κατάσταση της υγείας μου αλλά δεν είχαν την πλήρη εικόνα. Σοκαρίστηκαν όταν με είδαν. Αποφάσισα να το μοιραστώ, διότι ανακάλυψα ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν μπει στη διαδικασία ενός ορθοπεδικού χειρουργείου. Θα τα καταφέρω», κατέληξε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ