Βασίλισσα Λετίσια: Οι κόρες της πιο όμορφες από ποτέ - Το σμαραγδί φόρεμα της διαδόχου Λεονόρ, το ροζ - χρυσό της Ινφάντα Σοφίας (φωτό)

Θεές , μαμά και κόρες... 

Οι κόρες της βασίλισσας Λετίσια, η πριγκίπισσα Λεονόρ και η ινφάντα Σοφία, ήταν πανέμορφες καθώς συμμετείχαν μαζί με τους γονείς τους σε τελετή απονομής βραβείων στη Χιρόνα χθες.

Η πριγκίπισσα Leonor, 17 ετών, και η Sofía, 16 ετών, έδειχναν ευδιάθετες καθώς παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για το Ίδρυμα Princess of Girona στο ξενοδοχείο Camiral Caldes de Malavella. 

Η Λεονόρ, η οποία είναι η πρώτη στη σειρά διαδοχής για τον ισπανικό θρόνο, μίλησε μάλιστα στην εκδήλωση. 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Λεονόρ και η Σοφία έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση χωρίς τους γονείς τους, καθώς παρακολούθησαν ένα εργαστήριο για την καινοτομία και τη δημιουργικότητα - γεγονός που υποδηλώνει ότι έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα στο να γίνουν βασιλείς που εργάζονται στην Ισπανία.

Η εμφάνισή της έρχεται καθώς η Leonor - που μόλις αποφοίτησε από το UWC Atlantic College στην Ουαλία - γνωστό ως "Hippy Hogwarts" - ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη στρατιωτική της εκπαίδευση τον Αύγουστο.

Οι δύο νεαρές royals, μοιάζουν πολύ στην μαμά τους και έχουν - όπως όλα δείχνουν - κληρονομήσει την αυστηρότητά της και τον επαγγελματισμό της. 

 

Στην εκδήλωση η Λεονόρ φορούσε ένα υπέροχο πράσινο - σμαραγδί φόρεμα, ενώ η αδερφή της ένα ροζ- χρυσό. 

Όσο για την πάντα εκθαμβωτική Βασίλισσα Λετίσια, επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με χρυσές γόβες....

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ