Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δύο αστρολογικές επιρροές - Ευκαιρίες ψυχαγωγίας από τη μία & τάσεις φυγής από την άλλη

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Το Σαββατοκύριακο χωρίζεται στα δυο από πλευράς αστρολογικών επιρροών, με σαφώς καλύτερο, πιο ευχάριστο και με περισσότερες ευκαιρίες ψυχαγωγίας το Σάββατο, που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σχηματίζει συμπαθητικές όψεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αυξάνει τις τάσεις φυγής και το πιθανότερο είναι, ακόμη κι αν δεν ξεκινούν τώρα οι διακοπές σας, να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να βρεθείτε λίγες ώρες στην πιο κοντινή παραλία.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο είναι σχετικά πιο πιεσμένο αγαπητοί μου Κριοί και μπορεί να υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες από την εβδομάδα που μπορεί να σας πιέσουν να τις ολοκληρώσετε. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο με τον Πλούτωνα όμως μπορεί να σας δώσει μια ξαφνική έμπνευση για ένα δημιουργικό σχέδιο ή μια επιχειρηματική δράση, ή ακόμη μπορεί να δεχτείτε ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένατε μια πρόταση για δουλειά που πιθανώς θα σας αρέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε όψεις με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα το Σάββατο υπόσχεται από φλερτ και εκδηλώσεις έρωτα και αγάπης για κάποιους, μέχρι απίθανες εξόδους ή ωραίες δημιουργικές στιγμές με φίλους. Ενδεχομένως μπορεί στα πλάνα να είναι και μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι. Καλά θα κάνετε λοιπόν να χαρείτε μια τέτοια συνθήκη, ειδικά μετά από ένα μεγάλο διάστημα που πιεστήκατε ιδιαίτερα με τον Άρη στον Λέοντα. Τα καλά νέα είναι ότι ο Άρης θα φύγει από το σημείο πολιορκίας προς το ζώδιο σας από τη Δευτέρα και θα χαλαρώσετε κάπως. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ