Georgina Rodríguez: Με την κίτρινη εμφάνιση του καλοκαιριού - Super mini & διαφάνειες για το top model κορίτσι του Ρονάλντο (φωτό)

Με αερά της σταρ

"Καυτή" η τελευταία εμφάνιση της Georgina Rodríguez!

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του reality "I am Georgina" ανέβασε τη θερμοκρασία με την πρόσφατη ανάρτηση της στο instagram, καθώς φορούσε μόνο ... τα απολύτως απαραίτητα.

Διαβάστε ακόμη: Κριστιάνο Ρονάλντο: Το χρυσό παλάτι για να κυκλοφορεί η Τζορτζίνα με... μαγιό - Χλιδή με κλειστές πόρτες στη Σ. Αραβία (φωτό)

Και μιας και ο καιρός πλέον είναι άκρως καλοκαιρινός, η σύζυγος του Ρονάλντο φόρεσε μία μίνι κίτρινη φούστα ασορτί με μία διάφανη μακρυμάνικη μπλούζα. Ολοκλήρωσε το outfit της με ψηλές γόβες και μία μαύρη τσάντα.

Τα διάφανα ρούχα δείχνουν να γίνονται τάση τα τελυταία χρόνια και θα τα δούμε ακόμη πιο έντονα να φοριούνται και το φετινό καλοκαίρ.

Διαβάστε ακόμη: Κριστιάνο Ρονάλντο: Ντύθηκε Σαουδάραβας και πήρε μέρος σε video clip - Τι του έδωσαν να κρατήσει στα χέρια του (βίντεο)

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες πόζαρε ανέμελη πάνω σε σκάφος και απόλαυσε τη θάλασσα με καλή παρέα και φυσικά πλάι στον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο γύρισε σελίδα στην καριέρα του μετά την μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ και πλέον μένουν απολαμβάνουν μαζί με τη Τζορτζίνα τη ζωή στη Μέση Ανατολή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ