Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη μεταφέρεται στον παρορμητικό Κριό - Βιασύνη & σύγχυση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Το Σαββατοκύριακο χωρίζεται στα δυο από πλευράς αστρολογικών επιρροών, με σαφώς καλύτερο, πιο ευχάριστο και με περισσότερες ευκαιρίες ψυχαγωγίας. Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στον ενθουσιώδη και παρορμητικό Κριό και η τάση μας θα είναι να βιαζόμαστε. Καθώς όμως αρχίζει να επηρεάζει το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας, καλό είναι να μην παίρνουμε αποφάσεις χωρίς να έχουμε όλα τα δεδομένα για μια κατάσταση. Κάποιες φορές μπορεί αυτό το τρίγωνο να δείχνει μεγαλύτερη σύγχυση για κάποιο ζήτημα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Υπομονή όλα από Δευτέρα θα φαίνονται πιο διάφανα.

ΚΡΙΟΣ

Πιο έντονη η Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει να μοιράζετε υποσχέσεις κοινωνικών επαφών και συναναστροφών, που όταν έρθει η στιγμή τους πιθανώς να το έχετε μετανιώσει ή να είναι τόσες πολλές που δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε. Επιλέξτε καλύτερα αυτή που σας κάνει το απόλυτο κλικ και μην μπερδεύεστε με πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

την Κυριακή ίσως διαπιστώσετε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιο ταλέντο σας και να βγάλετε χρήματα από αυτό. Σκεφτείτε όλες τις πιθανότητες και δώστε περισσότερη σημασία σε ό,τι μπορεί να γίνει διαδικτυακά.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ