Σοφία Βεργκάρα ετών 51! Στην Ιταλία γιόρτασε τα γενέθλια της η καλλονή σταρ - Η ζωή & τα πιο αστεία στιγμιότυπα της Κολομβιανής ηθοποιού (φωτό - βίντεο)

Χρόνια πολλά!

Σαν σήμερα το 1982 γεννήθηκε η Σοφία Βεργκάρα!

Η Κολομβιανή ηθοποιός διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram και φροντίζει να ενημερώνει τους 30 εκατομμύρια ακολούθους της για τις εξελίξεις στη ζωή της και την καθημερινότητα της.

Έτσι, και σε αυτήν την ιδιαίτερη μέρα δε γινόταν να μη μοιραστεί δημοσίως φωτογραφίες με αγαπημένα πρόσωπα που γιόρτασε τα γενέθλια της.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Βεργκάρα: Βάζει "φωτιά" στο instagram με το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της - Ξετρελάθηκαν οι followers! (φωτό)

Η καλλονή βρέθηκε εκτός σπιτιού και συγκεκριμένα στην Ιταλία για να γιορτάσει τα 51 της χρόνια. "Amigos!!! Bday weekend!", έγραψε στη λεζάντα που σημαίνει "Φίλοι, γενεθλιακό σαββατοκύτιακο!".

Έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στο floral dolce&cabbana φόρεμα της με βαθύ ντεκολτέ και έναν κρίκο στο άνοιγμα που σχηματίζεται στο μπροστινό μέρος.

Το συνδύασε υπέροχα με ψηλά nude πέδιλα και κόκκινη τσάντα.

Η Σοφία Βεργάρα είναι Κολομβιανή ηθοποιός, κωμικός, παραγωγός, οικοδέσποινα τηλεοπτικών προγραμμάτων, μοντέλο και επιχειρηματίας.

Η Βεργάρα ήταν ευρέως γνωστή ως συμπαρουσιάστρια δύο τηλεοπτικών σόου για το ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο Univisión στα τέλη του 1990. Η πρώτη της αξιοσημείωτη δουλειά σαν ηθοποιός στα Αγγλικά ήταν στην ταινία Chasing Papi (2003). Μεταγενέστερα, εμφανίστηκε σε ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των Four Brothers (2005) και δύο ταινίες του Tyler Perry —Meet the Browns (2008) και Madea Goes to Jail (2009), λαμβάνοντας μια ALMA Award υποψηφιότητα για το τελευταίο. Η επιτυχία της Βεργάρα στην τηλεόραση της εξασφάλισε ρόλους σε πρόσφατες ταινίες The Smurfs (2011), New Year's Eve (2011), Happy Feet Two (2011), The Three Stooges (2012), Escape from Planet Earth (2013), Machete Kills (2013), Chef (2014), και Hot Pursuit (2015). Το 2012 και το 2013, ήταν η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός της αμερικανικής τηλεόρασης.

Πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC στη σειρά Modern Family στο ρόλο της Γκλόρια Ντελγκέιντο-Πρίτσετ, για τον οποίο έχει προταθεί για τέσσερα Golden Globe Awards, τέσσερα Primetime Emmy Awards, και επτά Screen Actors Guild Awards. Το 2014 , έχει ταξινομηθεί ως η 32η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο από το Forbes.

Διαβάστε ακόμη: Θεά η Sofia Vergara! Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο - μέσα στην πισίνα, προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στον φουσκωτό ταύρο, αλλά…

Η Βεργάρα παντρεύτηκε σε ηλικία 18 ετών τον αγαπημένο της από το λύκειο, Joe Gonzalez. Γέννησε τον γιο της Μανόλο τον Σεπτέμβριο του 1992. Χώρισε το 1993. Στις 9 Μαΐου 2011, απέλασαν τον μικρότερο αδελφό της Βεργάρα απ'τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κολομβία μετά από την σύλληψή του τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου. Ο Julio επίσης είχε έναν μακροχρόνιο εθισμό στα ναρκωτικά και επίσης είχε και προηγούμενα προβλήματα με το νόμο. "Το να βλέπω κάποιον να πεθαίνει μέσα σε 10 χρόνια , μέρα με τη μέρα, είναι η χειρότερη τιμωρία", είπε η Βεργάρα στο περιοδικόParade. "Τώρα είναι ένα τελείως διαφορετικό άτομο."

Η Βεργάρα διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς το 2000. Αφαίρεσε τον θυρεοειδή της, προχώρησε σε θεραπεία ραδιοϊωδίνης, και ανάρρωσε πλήρως. Παίρνει αγωγή για να αποτρέψει τον υπερθυρεοειδισμό.

Στις 10 Ιουλίου του 2012, αναφέρθηκε πως η Βεργάρα και ο σύντροφός της Nick Loeb αρραβωνιάστηκαν. Στις 23 Μαΐου του 2014, η Βεργάρα ανακοίνωσε πως ο αρραβώνας ακυρώθηκε. Την 1η Μαΐου του 2015 αναφέρθηκε πως η Βεργάρα και ο Loeb ήταν σε διαμάχη σχετικά με δύο έμβρυα που είχαν καταψύξει το διάστημα που ήταν μαζί.

Τον Ιούλιο του 2014, αναφέρθηκε πως η Βεργάρα ξεκίνησε να βγαίνει με τον πρωταγωνιστή του True Blood Joe Manganiello. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε την ημέρα των Χριστουγέννων το 2014, μόλις 6 μήνες μετά τη γνωριμία τους.

Διαβάστε ακόμη: Η πιο χαρούμενη παρέα: Simon Cowell, Sofia Vergara & Heidi Klum με παιχνιδιάρικη διάθεση (φωτό & βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο σόου Jimmy Kimmel Live!, τον Δεκέμβριο του 2014 η Βεργάρα αποκάλυψε πως έγινε Αμερικανίδα πολίτης εφόσον πέρασε την σχετική εξέταση με 100% επιτυχία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ