Η Kim Cattrall ξαναεπιλέγει Ελλάδα! Αυτή τη φορά με σακάκι της δικιάς μας, Σήλιας Κριθαριώτη (φωτό)

Ήταν προσωπική της επιλογή

Η δημοφιλής ηθοποιός που αγαπήσαμε ευρέως ως Samantha Jones στο “Sex and the City”, μαγεύτηκε από τις δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη και ζήτησε να φορέσει ένα ιδιαίτερο σύνολο από τη συλλογή της διάσημης σχεδιάστριας.

Η Kim Cattrall στηρίζει την ελληνική μόδα και δεν είναι η πρώτη φορά. Στο 4ο επεισόδιο της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του Netflix, “Glamourous” που πρωταγωνιστεί η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, εμφανίζεται με ένα εξαιρετικό off shoulder ασπρόμαυρο jacket, δημιουργία της διεθνώς καταξιωμένης σχεδιάστριας. Το συγκεκριμένο jacket, το είχε φορέσει και το διάσημο top model Elsa Hosk στην επίδειξη υψηλής ραπτικής για τη χειμερινή συλλογή 2022-2023 by Celia Kritharioti.

Η Kim Cattrall ή αλλιώς Madolyn Addison στη σειρά αυτή, μετατρέπεται στο απόλυτο fashion icon σε έναν ρόλο που της ταιριάζει γάντι, ως ιδιοκτήτρια τεράστιου οίκου μακιγιάζ. Η ίδια «ερωτεύτηκε» όπως ανέφερε το look, δήλωσε ενθουσιασμένη, ενώ αποκάλυψε ότι είναι το πιο αγαπημένο της ρούχο κατά τη διάρκεια της σειράς.

Ακόμη μια celebrity, λοιπόν, προστίθεται στη μακρά λίστα που έχει ντύσει με τεράστια επιτυχία η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, αφού πλέον οι δημιουργίες της φοριούνται από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη, όπως η Leonie Hanne, η Khloe Kardashian, η Taylor Swift, η Jennifer Lopez, η Nicole Kidman, η Hailey Bieber, η Megan Fox και η Beyoncé.

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η εμφάνιση της Kim Cattrall - Με "pride" χρώματα του Βασίλη Ζούλια το φόρεμα της πρωταγωνίστριας του Sex and the City (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες η Kim είχε επιλέξει να φορέσει ένα pride φόρεμα με την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ