Όλγα Κεφαλογιάννη: Με μαύρο φόρεμα και χρυσά κοσμήματα στο εγκαίνια του Εκθεσιακού Χώρου του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου (φωτό)

Η έκθεση περιλαμβάνει μοναδικής αξίας τεκμήρια από την αρχειακή συλλογή του Φεστιβάλ, αλλά και των υπόλοιπων πολιτιστικών οργανισμών και θιάσων που έχουν ανεβάσει Μήδεια στην Επίδαυρο, κάνοντας μια μοναδική αναδρομή στις μορφές του θρυλικού προσώπου της Μήδειας και ταυτόχρονα ένα ταξίδι στην ιστορία του θεάτρου.

Με μια πρωτότυπη έκθεση για τα πολλά πρόσωπα της Μήδειας επαναλειτουργεί φέτος ο Εκθεσιακός Χώρος του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου.

Το Φεστιβάλ, που σε λίγο καιρό θα εορτάσει τα 70 χρόνια λειτουργίας του, αποδίδει στο κοινό έναν ακόμη χώρο πολιτισμού, ο οποίος θα φιλοξενήσει τα πρόσωπα της εμβληματικής ηρωίδας, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στα θέατρο της Επιδαύρου ήδη από τη δεκαετία του 1950.

Στα εγκαίνια του εκθεσιακού Χώρου του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου, βρέθηκε και η Όλγα Κεφαλογιάννη. 

Η Υπουργός Τουρισμού, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με χρυσά κομσήματα, προσδίδοντας έτσι ένα πιο αρχαιοελληνικό στυλ. 

Δείτε επίσης: Θηλυκότατο το Υπουργείο Τουρισμού: Σε γνώριμα μέρη η Όλγα Κεφαλογιάννη, η πρώτη φορά της Έλενας Ράπτη, ΕΟΤ πάντα η Άντζελα Γκερέκου (φωτό - βίντεο)

Την Όλγα Κεφαλογιάννη, συνόδευε ο σύζυγός της Μίνως Μάτσας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ