Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του - Χαμογελαστός σε κρουαζιέρα στον ποταμό Σικάγο (βίντεο)

Ο Φοξ εισήχθη σε νοσοκομείο της Ατλάντα και παρέμεινε για τρεις εβδομάδες, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Back in Action».

Ο βραβευμένος ηθοποιός Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx) φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά την περιπέτεια υγείας που είχε τον Απρίλιο, εξαιτίας μιας άγνωστης «ιατρικής επιπλοκής».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Σύμφωνα με τα πλάνα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το TMZ, ο ηθοποιός εθεάθη χαμογελαστός καθώς έκανε κρουαζιέρα στον ποταμό Σικάγο με ένα εντυπωσιακό σκάφος.

Δείτε επίσης: Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας - ''Aισθάνομαι ευλογημένος''

Φορώντας μαύρα ρούχα και γυαλιά ηλίου φαινόταν να είναι σε καλή διάθεση, ενώ βρισκόταν πάνω στο σκάφος με άλλους δύο καλεσμένους.

Ο Φοξ εισήχθη σε νοσοκομείο της Ατλάντα και παρέμεινε για τρεις εβδομάδες, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Back in Action» του Netflix στο πλευρό της Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz).

Επίσης είναι παρουσιαστής και εκτελεστικός παραγωγός από το 2017 του τηλεπαιχνιδιού «Beat Shazam» από την συχνότητα του Fox.

Ο έκτος κύκλος έκανε πρεμιέρα τον Μάιο με τον Νικ Κάνον(Nick Cannon) να αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή, λόγω της νοσηλείας του.

Όπως αναφέρει το Variety, ο Φοξ με την κόρη του Κορίν θα είναι συμπαρουσιαστές του «We Are Family», ενός νέου τηλεπαιχνιδιού με θέμα τη μουσική που θα κάνει πρεμιέρα στο Fox το 2024.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ