Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θετικές όψεις στη διάρκεια της μέρας, με αποκορύφωμα τη σύνοδο με τον Δία τις βραδινές ώρες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Τα ξημερώματα της Τρίτης η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου και η πρώτη της όψη θα είναι το τρίγωνο με τον Άρη στην Παρθένο. Σε γενικές γραμμές από το ζώδιο του Ταύρου οι όψεις της θα είναι θετικές στη διάρκεια της μέρας, με αποκορύφωμα τη σύνοδο με τον Δία τις βραδινές ώρες που μας δίνει μια δόση αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εγκαταλείπει το ζώδιο σας και προχωρά στον Ταύρο δίνοντας έμφαση στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σήμερα. Αν ψάχνετε μια μέρα μέσα στην εβδομάδα για να πάρετε μια πιο σταθερή απόφαση, να προχωρήσετε σε μια δέσμευση ή συμφωνία, να κάνετε διακανονισμούς σε οικονομικά θέματα, η Τρίτη προσφέρεται με κάθε τρόπο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα της Τρίτης στο ζώδιο σας και αναμοχλεύει κάπως τα συναισθήματα σας. Από την άλλη σας προτρέπει να τα παρατηρήσετε περισσότερο. Αν τον τελευταίο καιρό προβληματιστήκατε σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική και δημιουργήθηκε απόσταση σε σας και ένα συγγενή, φίλο ή συνεργάτη μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε κοινό τόπο συνεννόησης και να διορθώσετε την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο σε ένα ζώδιο που συνδέεται με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας, αλλά δείχνει και μια τάση για παρασκηνιακές συζητήσεις και μυστικές επαφές πιθανώς για λόγους δουλειάς. Από την άλλη μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη θέση αυτή για να κλείσετε εκκρεμότητες και να μην τις έχετε για τις επόμενες ημέρες που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας η Σελήνη. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ