Βασίλισσα Λετίσια: Το υπέρ - συγκλό καλοκαιρινό τοπ της - Το συνδύασε με λευκό παντελόνι & πέτυχε το απόλυτο summer style (φωτό)

Η Λετίσια, μας δίνει πάντα στυλιστικά tips...

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας είναι σίγουρα από τις πιο stylish royals και αυτό μας το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. 

Η 50χρονη μας το απέδειξε για άλλη μια φορά , όταν έκανε  μια  boho chic εμφάνιση, σε μια τελετή στη Μαδρίτη.

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Λετίσια: Οι κόρες της πιο όμορφες από ποτέ - Το σμαραγδί φόρεμα της διαδόχου Λεονόρ, το ροζ - χρυσό της Ινφάντα Σοφίας (φωτό)

Η Ισπανίδα μονάρχης παρευρέθηκε στα βραβεία του Ιδρύματος Μικροχρηματοδοτήσεων BBVA στη Μαδρίτη, επιλέγοντας μια μπλούζα σε κόκκινη απόχρωση με φλοράλ κεντήματα. 

Την συνδύασε με ένα πανέμορφο κρεμ παντελόνι.

Το ντύσιμό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες - πλατφόρμες , δημιουργώντας το τέλειο και ταυτόχρονα πρακτικό ντύσιμο.

Η τελετή στην οποία συμμετείχε, θα παράσχει σε παιδιά από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τη χορήγηση πανεπιστημιακών υποτροφιών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο παλάτι Zarzuela, το οποίο αποτελεί την κατοικία και τα γραφεία εργασίας του Ισπανού μονάρχη.

Η Λετίσια, έδειξε για άλλη μια φορά την υποστήριξή της στην Ουκρανία, αφού φορούσε το τοπ της ουκρανικής εταιρείας Etnodim.

Η λινή μπλούζα διαθέτει κολακευτική λαιμόκοψη V, μανίκια σε στυλ balloon και περίτεχνο floral κέντημα.

To παντελόνι ήταν Hugo Boss (που δυστυχώς δεν είναι πλέον διαθέσιμο) και οι κομψές πλατφόρμες εσπαντρίγιες από το brand Macarena.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ