Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με υπέρ - συγκλό κιπούρ σετ στην βάπτιση των παιδιών του Νίκου Μπάκου & της Αφροδίτης Σταθοκωστοπούλου (φωτό)

Το glam πάρτι της βάφτισης σε κτήμα στην Τρίπολη....

Τη βάφτιση των παιδιών τους πραγματοποίησαν πριν λίγες ημέρες η κόρη του επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλου αδερφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Αφροδίτη, με τον εφοπλιστή Νίκο Μπάκο, γιο του Δημήτρη Μπάκου και συνιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς τους σε μια φάρμα που διατηρεί η οικογένεια έξω από την Τρίπολη, ενώ μετά τη βάφτιση ακολούθησε glam party σε έναν παραμυθένιο χώρο, όπου είχε δημιουργηθεί ένα σκηνικό εντυπωσιακό art de la table και show.

 

 

Στην βάπτιση ήταν καλεσμένη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και επέλεξε  να φορέσει ένα φανταστικό κιπούρ, κίτρινο σετ. 

 

 

Το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό, ενώ άφησε τα μαλλιά της ίσια. 

Φυσικά το παρών έδωσαν ηχηρά ονόματα της ελληνικής showbiz και του επιχειρείν.

Φωτογραφικά κλικ από το party της βάφτισης μοιράστηκε εκτός από την  Σταματίνα Τσιμτσιλή και η νέα μανουλα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

 

Δείτε επίσης: Αφροδίτη Σταθακωστοπούλου - Νίκος Μπάκος: Ο γάμος στη Βενετία θύμισε Αλαμουντίν-Κλούνεϊ

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου και ο Νίκος Μπάκος παντρεύτηκαν το 2015 στη Βενετία, σε έναν γάμο με ατμόσφαιρα σαν αυτή του γάμου των Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ