Pauline Ducruet: Η ανέμελη royal! Τρώει το παγωτό της & υποδέχεται το καλοκαίρι με το μαγιό (φωτό)

Και γιατί όχι;

Η Pauline Ducruet, κόρη της πριγκίπισσας Stéphanie του Μονακό, είναι έτοιμη για το καλοκαίρι!

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα φωτογραφικό καρουζέλ φαίνεται ανέμελη να ποζάρει κάτω από τον καυτό ήλιο και έχοντας φόντο τη θάλασσα.

Φοράει το μαγιό της και αέρινη παντελόνα ή παρεό και απολαμβάνει το παγωτό της.

Το who is who της royal

Η Pauline Grace Maguy Ducruet (γεννημένη στις 4 Μαΐου 1994) είναι δύτης, σχεδιάστρια και ανιψιά του πρίγκιπα Αλβέρτου Β' του Μονακό, μέσω της μητέρας της, της πριγκίπισσας Στεφανίας του Μονακό.

Γεννήθηκε στο Princess Grace Hospital Center στο La Colle του Μονακό. Είναι το δεύτερο παιδί της πριγκίπισσας Stéphanie του Μονακό και του Daniel Ducruet. Οι γονείς της στη συνέχεια παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο την 1η Ιουλίου 1995. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό (Louis) και τρία ετεροθαλή αδέρφια. Ο ετεροθαλής αδερφός της Michael είναι γιος του Daniel Ducruet και της Martine Malbouvier. Η ετεροθαλής αδερφή της, Camille Gottlieb, είναι κόρη της πριγκίπισσας Stéphanie και του Jean-Raymond Gottlieb. Η άλλη ετεροθαλής αδερφή της, Linoué Ducruet, είναι κόρη του Daniel Ducruet και της Kelly Marie Carla Lancien.

Για τρία χρόνια, η Ducruet ήταν μαθητευόμενη στυλίστας στο Instituto Marangoni στο Παρίσι. Το 2015, ο Ducruet πήγε να σπουδάσει σχέδιο μόδας στη Νέα Υόρκη. μέρος των σπουδών της ήταν μια πεντάμηνη πρακτική στη Vogue και μια εξάμηνη πρακτική στο Louis Vuitton. Έλαβε πτυχίο συνεργάτη στο σχέδιο μόδας από το Parsons The New School for Design 2015–2017. Τον Ιούνιο του 2017, η Ducruet συνεργάστηκε με τη Maria Zarco στην κυκλοφορία της Altered Designs, μιας εταιρείας μόδας που οι δύο γυναίκες δημοσιοποιούν μέσω του Instagram. Το 2022 επιλέχθηκε στο Forbes 30 Under 30 στο Μονακό.

Η Ducruet είναι μία αρκετά ανταγωνιστική δύτης. Το 2010 εκπροσώπησε το Μονακό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καταδύσεων Νεανίδων στο Άαχεν της Γερμανίας και τον Ιούλιο του 2010 συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης και Καταδύσεων Νέων στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Τον Αύγουστο του 2010, ήταν μέλος της αποστολής του Μονακό στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2010 στη Σιγκαπούρη.

Στις 5 Νοεμβρίου 2010, η Ducruet ορίστηκε ως "Αθλητής της χρονιάς" για τη σεζόν 2009–2010.

Είναι ανιψιά του πρίγκιπα Αλβέρτου Β' του Μονακό, και αυτή τη στιγμή είναι 17η στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ