Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σούπερ δυναμική ημέρα με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες και θα βγει σε φάση κενής πορείας ευτυχώς για λίγη ώρα από τις 09:11 μέχρι τις 10:26 που θα περάσει στους Διδύμους. Αν και η Σελήνη στο πιο ανάλαφρο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων είναι αρκετά θετική, το τετράγωνο με τον Άρη το πρωί και το τετράγωνο με τον Κρόνο το βράδυ κάνουν τη μέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που το μυαλό σας τρέχει με χίλια με τη Σελήνη να περνά στις 10:26 το πρωί στον τομέα της επικοινωνίας στους Διδύμους, προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν τη νευρικότητα και το άγχος σας. Προσέξτε ακόμη και πόσο καφέ θα πιείτε για να μην γίνετε ακόμη πιο νευρικοί ή ανήσυχοι. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Λέοντα από την άλλη μπορεί να σας φέρει μια πολύ ωραία ιδέα ή μια λύση εξ ουρανού σε ένα πρόβλημα που ίσως σας απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και θεωρητικά η Σελήνη που θα προχωρήσει στους Διδύμους στις 10:26 το πρωί θα βρίσκεται σε ένα ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας, οι πολύ δυναμικές όψεις που δημιουργεί στη διάρκεια της ημέρας δημιουργούν ένα πιο νευρικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείτε. Βέβαια σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, που δημιουργεί ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιαστείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα, αλλά και άκρως νευρική καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σας σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη το πρωί και με τον Κρόνο το βράδυ. Ίσως θα είναι δύσκολο να περιορίσετε τη νευρικότητα σας στη διάρκεια της μέρας. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν και κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα σας τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε δυναμικά. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ σας καλεί να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρα σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ