Υπέροχα νέα για την Βασιλική οικογένεια του Λουξεμβούργου - O πρίγκιπας Φέλιξ & η Πριγκίπισσα Κλερ θα γίνουν γονείς για 3η φορά (φωτό)

Ο Μεγάλος Δούκας Ανρί και η Μαρία Τερέζα θα υποδεχθούν το έβδομο εγγόνι τους

Η βασιλική οικογένεια του Λουξεμβούργου πρόκειται να υποδεχτεί ένα νέο μέλος τους επόμενους μήνες.

Η Μεγάλη Δουκική Αυλή ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο πρίγκιπας Φέλιξ και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Κλερ, περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Το παλάτι μοιράστηκε μια γοητευτική φωτογραφία του ζευγαριού να κάθεται σε ένα παγκάκι σε έναν κήπο με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, την πριγκίπισσα Αμαλία, εννέα ετών, και τον πρίγκιπα Λίαμ, έξι ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grand Ducal Family (@royalsofluxembourg)

Δείτε επίσης: Λουξεμβούργο: Ο γοητευτικός πρίγκιπας Felix, η επιστήμονας πριγκίπισσα Claire & τα πανέμορφα παιδάκια τους ποζάρουν για την πιο ανέμελη χριστουγεννιάτικη φωτό

Ο περήφανος πατέρας πρίγκιπας Φέλιξ, 39 ετών, φαίνεται να λάμπει καθώς κρατά το χέρι της πριγκίπισσας Κλερ, 38 ετών, ντυμένη με ένα λουλουδάτο μίντι φόρεμα.

Ο Liam ταιριάζει με τον πατέρα του αφού φοράει ένα κοστούμι, ενώ η Amalia είναι ντυμένη με ένα ροζ φόρεμα.

 

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε όταν φοιτούσαν και οι δύο στο ελβετικό οικοτροφείο Collège Alpin International Beau Soleil, παντρεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2013.

Μετά το γάμο τους, ο πρίγκιπας Φέλιξ και η πριγκίπισσα Κλερ σύμφωνα με το Hello ζουν στη νότια Γαλλία, στο Château Les Crostes, ένα οινοποιείο στη Lorgues που ανήκει στην οικογένεια της Κλερ, τους Lademachers, εδώ και πολλά χρόνια.

 

 

 

Το μωρό θα είναι το έβδομο εγγόνι για τους γονείς του πρίγκιπα Φέλιξ, τον μεγάλο δούκα Ανρί και τη μεγάλη δούκισσα Μαρία Τερέζα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ