Συγκινητικές στιγμές για τον Αλέξη Κούγια & την Εύη Βατίδου: Η αποφοίτηση της κόρης τους από το Κολλέγιο Αθηνών, το άψογο στυλ της πρώην Μις Ελλάς (φωτό)

Περήφανοι γονείς και οι δύο! 

Την Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε  η 94η Τελετή Αποφοίτησης στο Κολλέγιο Αθηνών. 

Ανάμεσα στους απόφοιτους ήταν και η 18χρονη Μάιρα Κούγια, κόρη του μεγαλοδικηγόρου Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου. 

Η νεαρή καλλονή τελείωσε το σχολείο και μαζί με τους συμμαθητές της ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους στο Κολλέγιο, ενώ ετοιμάζονται για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους.

Μάιρα Κούγια

Η Μάιρα Κούγια η οποία, η οποία μοιάζει πολύ στην μαμά της, ήταν λαμπερή και χαρούμενη αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της, φορώντας ένα κοραλί μάξι φόρεμα με πολύ μεγάλο άνοιγμα που αποκάλυπτε τα πόδια της και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Εξίσου λαμπερή ήταν και η μαμά της και πρώην Μις Ελλάς. Για την ξεχψριστή στιγμή στην ζωή της κόρης της, η Ευή Βατίδου, επέλεξε ένα μπλε σατέν, μάξι φόρεμα.

 

 

Δείτε επίσης: Ελένη Πετρουλάκη - περήφανη μητέρα: Στο πάρτι αποφοίτησής της κόρης της Άννας - Μαρία - Έλαμψαν μαμά & κόρη (φωτό)

Το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό και η ευτυχία στο πρόσωπό της, έκανε μπαμ. 

ΜΑΙΡΑ ΚΟΥΓΙΑ

Μάλιστα, η περήφανη μαμά έγραψε στο Instagram «Αποχαιρετώντας το σχολείο. Σήμερα ξεκινάει μια νέα πορεία προς μια ανεξάρτητη ζωή για τη Μάιρα. Ευχαριστώ, το Κολλέγιο Ψυχικού για την ανεκτίμητη δουλειά και την απίστευτη υπομονή! Πέρασαν τα χρόνια, είμαι συγκινημένη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ