Μπριζίτ Μακρόν: Κοντινά πλάνα από τη νέα της εμφάνιση τη δείχνουν με πολλές ρυτίδες & ταλαιπωρημένο πρόσωπο - Δεν κατέφυγε σε πλαστικές, ούτε σε ενέσιμα (φωτό)

Natural look!

Η Μπριζίτ Μακρόν δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την εμφάνιση της!

Σε τελευταία της πλάνα φαίνεται το πρόσωπο της χωρίς καμία επεξεργασία και καμία παρέμβαση. Δεν έχει κάνει ούτε πλαστικές, ούτε ενέσιμα. Μεγαλώνει φυσικά και αποδέχεται τις αλλαγές στο δέρμα της και στην εικόνα της.

Στέκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της, Εμανουέλ χωρίς κανένα φόβο για το πως θα φανεί. Άλλωστε, ότι και να κάνει πάντα είναι κομψή και chic!

Στα συγκεκριμένα πλάνα βρέθηκε στο Hotel de Brienne, ένα γαλλικό αρχοντικό του 18ου αιώνα (hôtel particulier) στη rue Saint-Dominique 14 στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού. Λειτουργεί ως η επίσημη κατοικία του Υπουργού Άμυνας.

Η Μπριζίτ βιώνει ευχάριστα το πέρασμα του χρόνου και το "αγκαλιάζει" θα λέγαμε κάνοντας το κομμάτι της.

Διαβάστε ακόμη: ''Summit μόδας'' με τις κυρίες του ΝΑΤΟ: Το λευκό καθώς πρέπει φόρεμα της Μπριζίτ Μακρόν, τα θαλασσί ταγεράκια της Φον ντερ Λάιεν, η Ζελένσκα & η Ερντογάν

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα προς μίμηση και στο πως όλοι μας πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι και να μην ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε "φυσικά" χωρίς μακιγιάζ και χωρίς πλαστικές.

Όσο ο χρόνος περνάει, τόσο μεγαλώνουμε. Αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη του ανθρώπου. Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή με τις ρυτίδες και τα σημάδια της. 

Οι χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να μη φέρουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα και να αλλοιώσουν την εικόνα μας. 

Διαβάστε ακόμη: Μπριζίτ Μακρόν: Με ολόλευκο midi dress συνόδευσε τον Εμανουέλ σε δείπνο - Ο ορισμός της γαλλικής φινέτσας (φωτό)

Είναι σημαντικό να αγαπάμε τον εαυτό μας και την εικόνα μας όπως εξελίσσεται στο χρόνο γιατί αυτή είναι η πραγματική αντανάκλαση του πως είμαστε και τελικά αυτό που μας κάνει μοναδικές!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ