Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους - Δραπετεύστε από τη ρουτίνα, ακούστε μουσική & δείτε μία ταινία

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, αλλά από τις 15:35 το μεσημέρι μέχρι τις 20:13 το βράδυ θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας, χωρίς να σχηματίζει δηλαδή όψεις. Η τελευταία της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί κάποια σύγχυση ή τάσεις φυγής από τα «πρέπει». Η καλύτερη διέξοδος γι’ αυτή την όψη είναι μια βουτιά στην πιο κοντινή παραλία, αν δεν έχετε ήδη προγραμματίσει μια εκδρομή για το Σαββατοκύριακο. Και φυσικά η πιο όμορφη διέξοδος είναι πάντα η τέχνη. Ακούστε μουσική, δείτε μια σειρά, μια ταινία, διαβάστε ένα βιβλίο και βρείτε τρόπους να δραπετεύετε από τη ρουτίνα και τη ζέστη που θα κάνουν καλό στην ψυχή και το πνεύμα σας. Όπως καταλαβαίνετε το Σάββατο δεν προσφέρεται για να είμαστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και να πιέζουμε τον εαυτό μας. Ακόμη και όσοι εργάζονται αυτή τη μέρα θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, καθώς η τάση θα είναι να μη συγκεντρωνόμαστε σε ό,τι πρέπει να κάνουμε. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα προετοιμάσει τη Νέα Σελήνη της Δευτέρας που θα δώσει ώθηση σε εξελίξεις και νέα ξεκινήματα. Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ευαίσθητη, συναισθηματική και δημιουργεί μεγαλύτερη διακύμανση στις διαθέσεις μας. Μας καλεί να προστατεύσουμε περισσότερο τον εαυτό μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε γι’ αυτούς.

ΚΡΙΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία και στις επαφές σας με τους άλλους. Αν δεν εργάζεστε θα έχετε ένα απολαυστικό Σάββατο που ευνοεί τις βόλτες με φίλους, τις αγορές, τις εκδρομές και γενικότερα την κοινωνικότητα σας. Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο από το βράδυ του Σαββάτου, όπου και θα παραμείνει και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής, στρέφοντας την προσοχή σας σε οικογενειακά θέματα, σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή σε ένα νέο ξεκίνημα που επιθυμείτε να κάνετε τώρα και θέλετε να το οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη παραμένοντας στους Διδύμους δίνει ένα πιο πρακτικό τόνο στο μεγαλύτερο της μέρας και θα χρειαστεί ίσως να τελειώνετε με κάποιες εκκρεμότητες της δουλειάς ή του σπιτιού πριν κάνετε τα πλάνα σας για το γουηκέντ. Με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα ίσως έχετε την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, ακόμη κι αν σας δείχνουν ότι έχουν όλη την καλή διάθεση, και αυτό σας κάνει κάπως διστακτικούς στο αν πρέπει να εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε ή νιώθετε. Οι δισταγμοί μένουν πίσω όταν η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο το βράδυ του Σαββάτου. Κάπου εκεί ξεκινά ένα από τα πιο όμορφα γουηκέντ του μήνα για σας. Κανονίστε κάτι με τους φίλους σας είτε είναι μια έξοδο για ένα ωραίο δείπνο ή για την Κυριακή μια μέρα στην παραλία και θα περάσετε υπέροχα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας το Σάββατο, δίνοντας ένα χαρακτήρα πιο κοινωνικό στη διάρκεια της μέρας και ευκαιρίες να κάνετε τις βόλτες σας, μια εκδρομή ή έστω μια βουτιά για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα. Βέβαια έχει κι ένα συναισθηματικό χαρακτήρα η μέρα και μπορεί να σας λείπει κάποιο άτομο ή μια κατάσταση στη ζωή σας. Πιθανώς ακόμη με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα να νιώθετε λίγο περίεργα σχετικά με θέματα που αφορούν το μέλλον των επαγγελματικών σας. Με τη Σελήνη να εγκαταλείπει το ζώδιο σας και να προχωρά στον Καρκίνο το βράδυ του Σαββάτου, θέση που θα κρατήσει μέχρι και τη Δευτέρα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, φαίνεται ότι θα εστιάσετε αρκετά την προσοχή σας στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας προσπαθώντας να βγάλετε περισσότερα έσοδα. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ