Το ατελείωτο καλοκαίρι με μαγιό των τηλεοπτικών σταρ - Φαίη, Κατερίνα, Σταματίνα, Κωνσταντίνα & η sportive Ελεονώρα (φωτό)

Απολαύστε τις!

Τα μαγιό τους έβαλαν οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες!

Άφησαν τα πάντα πίσω τους και ήρθε η ώρα για ξεκούραση. Μετά από μία απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, άλλωστε τους αξίζουν λίγες στιγμές χαλάρωσhς μακριά από υποχρεώσεις.

Ωστόσο, δε μπορούν να μην ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media για τη νέα τους "δροσερή" καθημερινότητα.

Εμείς κάναμε μία βόλτα στα instagram των μοναδικών παρουσιαστριών της ελληνικής τηλεόρασης και σας δείχνουμε τι βρήκαμε!

Κατερίνα Καινούργιου

 

 

Στη Μύκονο βρίσκεται η γνωστή παρουσιάστρια και απολαμβάνει τον ήλιο μέσα στο πράσινο ολόσωμο μαγιό της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

 

Στην Πάρο εθεάθη η μελαχροινή παρουσιάστρια του "Happy Day" με αγαπημένα πρόσωπα να περνάει καλά σε γνωστό beach bar του νησιού.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 

 

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της η Κωνσταντίνα εμφανίζεται πιο αδύνατη από ποτέ και έτοιμη να κάνει μία βουτιά.

Φαίη Σκορδά

 

Ηλιούλεστες μέρες και για τη Φαίη με το τέλειο πολύχρωμο μπικίνι της που αποτελεί τάση του φετινού καλοκαιριού. Ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί floral!

Ελεονώρα Μελέτη

 

 

Και για το τέλος έχουμε την αθλητική Ελεονώρα που δε διστάζει να δοκιμάσει τα όρια της και να κάνει θαλάσσια σπορ. Συγκεκριμένα, λατρεύει το windsurf!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ