Γωγώ Γαρυφάλλου: ''Τρόμαξα πάρα πολύ'' – Η στιγμή που περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε η κορούλα της (βίντεο)

''Ένα αγοράκι έπιασε την κόρη μου από τον λαιμό'', είπε!

Στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Τη παρουσιάστρια συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια, ενώ μίλησε και για ένα τρομακτικό περιστατικό που βίωσε με την κόρη της σε παιδότοπο.

«Η φετινή σεζόν με βρήκε με τρία project. Έχω δική μου μπουτίκ στην τηλεόραση και πουλάω ρούχα. Είμαι «μανούλα» στα εμπορικά, πολλά προϊόντα που έχω πάρει στα χέρια μου δεν τα έχω πιστέψει, όμως είμαι αναγκασμένη να πείσω τον άλλο να το πιστέψει», δηλώνει η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Δεν ντρέπομαι που κάνω τηλεπωλήσεις, ενώ παλιά δεν ήθελα να τις κάνω, τώρα εγώ ζω το παιδί μου από εκεί. Και σφουγγαρίστρες, και τσόκαρα και σερβιέτες θα πουλήσω», παραδέχεται η γνωστή παρουσιάστρια στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

 

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Γωγώ Γαρυφάλλου περιγράφει το βίαιο σκηνικό που αντιμετώπισε, όταν βρέθηκε πριν από καιρό σε παιδότοπο με τη μικρή της κόρη.

«Βλέπω ξαφνικά ότι ένα αγοράκι περιτριγυρίζει το μωρό. Το βλέπω όμως πολύ επιθετικό. Επειδή είμαι πολύ κομπλεξική με το παιδί μου, την έχω σε γυάλα, μου λένε οι φίλες μου να μη σηκωθώ, να μην αντιδράσω, γιατί παίζει. Λέω: δεν παίζει, θα δείτε. Το αισθάνθηκα. Και βλέπω να την έχει βουτήξει από τον λαιμό και να την έχει βάλει κάτω», αφηγείται η Γωγώ Γαρυφάλλου και σοκάρει.

«Όταν πήγα στο παιδάκι και του είπα “τι έκανες;” μου απάντησε: εσένα δε σου πέφτει λόγος κυρία μου! Όταν σηκώθηκα από την καρέκλα για να πάρω το παιδί μου, να το αγκαλιάσω που είχε τρομάξει, μου λέει η μάνα του: δεν έκανε και τίποτα, πήγε να την πιάσει από το χεράκι. Αυτή ήταν η απάντηση της μάνας», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Κυριάκο μια κόρη. Το ζευγάρι έμεινε παντρεμένο μονάχα πέντε μήνες όμως πλέον διατηρεί άριστες σχέσεις για το καλό της μονάκριβης κόρης του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ