Μαρία Σαράποβα: Τρώει χωριάτικη, γαύρο και ελιές - Η πρώην "Νο1" τενίστρια κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά (φωτό)

Η αθλήτρια που έφτασε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις και κέρδισε όλους τους μεγάλους τίτλους έκανε μία ανάρτηση από κάποιο ελληνικό νησί

Στην Ελλάδα ήρθε και η Μαρία Σαράποβα, η Ρωσίδα πρώην πλέον τενίστρια που έφτασε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και κέρδισε όλους τους μεγάλους τίτλους στην καριέρα της έφερε στον κόσμο.

Μέσα από το προφίλ της με τους 4,5 εκατομμύρια ακολούθους, η άλλοτε κορυφαία αθλήτρια, ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο καταγράφει τα καταπράσινα νερά μίας θάλασσας. Στο story της, η Σαράποβα δεν αναφέρει ακριβή τοποθεσία, παρά μόνο το γεγονός ότι το κλιπ είναι από την Ελλάδα.

sarapova_ellada

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Σαράποβα έρχεται στην Ελλάδα. Τον Οκτώβριο του 2022 με μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο στο Instagram, η Ρωσίδα τενίστρια απαθανάτισε το ελληνικό τοπίο και μοιράστηκε τις τελευταίες στιγμές των διακοπών της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Πιάνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές ακτίνες στην Ελλάδα. Στην τελευταία φωτογραφία πάντα στο καθήκον ως μαμά, ακόμα και μέσα στις σπηλιές και με χαμηλή μπαταρία» είχε επισημάνει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ