Hλιάνα Παπαγεωργίου: Real life Barbie - Το ροζ μίνι φόρεμα σε event για την ταινίας της αγαπημένης μας κούκλας (φωτό)

Η πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού - αν όχι της χρονιάς - , Barbie, έκανε πριν λίγες μέρες την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Λος Αντζελες και έχει ήδη λάβει τις πρώτες, εξαιρετικές κριτικές.

 

Παντού σε όλο τον κόσμο διοργανώνονται events, αφού σήμερα είναι η πρεμιέρα της ταινίας πολυαναμενόμενης ταινίας Barbie. 

Το σενάριο της Barbie υπογράφει η πολυβραβευμένη και προτεινόμενη για Όσκαρ σκηνοθέτις και σεναριογράφος, Γκρέτα Γκέργουιγκ (Little Women και Lady Bird), και πρωταγωνιστούν οι προτεινόμενοι για Όσκαρ, Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ στους ρόλους της Μπάρμπι και του Κεν.

Δείτε επίσης: Margot Robbie - Barbie: Όλα τα φορέματα που έβαλε η κούκλα του Χόλιγουντ για την πρεμιέρα της ταινίας που θα σπάσει τα ταμεία (φωτό)

 

Να σημειώσουμε πως το βράδυ της Τετάρτης 19/7 στις κινηματογραφικές αίθουσες του The Mall Athens επικράτησε το ασυγχώρητο με celebrities, influencers και δημοσιογράφους – σχεδόν όλοι ντυμένοι στα ροζ – να περιμένουν να πάρουν μια γεύση από την πρεμιέρα της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί απόψε 20/7 ουσιαστικά στην χώρα μας. Μεταξύ άλλων και η Ηλιάννα Παπαγεωργίου. 

Το μοντέλο επέλεξε ένα μίνι ροζ φόρεμα, και έγινε μια real life Barbie. Η εκθαμβωτική Hλιάνα, η οποία ήταν αρκετά μαυρισμένη, από τα μπάνια του καλοκαιριού, κρατούσε μια πολύχρωμη τσάντα που έκανε τέλεια αντίθεση με το φόρεμα. 

Το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό και τα μαλλιά, είχαν κυματισμούς στο τελείωμα. Στο event βρέθηκαν και άλλα διάσημα ονόματα της showbiz, όπως η Ιωάννα Τούνη, η Μαριάντα Πιερίδη, η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την κόρη της και ο Τρύφωνας Σαμαράς. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ