Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η τάση είναι να είμαστε πιο αφηρημένοι στα πρακτικά πράγματα και το μυαλό να τρέχει σε ακρογιαλιές και νησιά.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Πολυσύνθετη μέρα η Πέμπτη καθώς έχουμε αντίθετες όψεις να σχηματίζονται στη διάρκεια της. Βέβαια καλώς ή κακώς αυτή που κυριαρχεί είναι η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που θα είναι ακριβείας τις βραδινές ώρες.

Ο Άρης είναι το γκάζι μας, η δράση μας, ενώ ο Κρόνος το φρένο, ο περιορισμός. Πατώντας τα και τα δυο ταυτόχρονα, το όχημα δεν πάει πουθενά και αυτή η αίσθηση στασιμότητας θα είναι διάχυτη τουλάχιστον στο μέσον της εβδομάδας.

Είναι μια αρκετά απαιτητική όψη ιδίως για τα μεταβλητά ζώδια. Όσοι έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων, ή ανεξαρτήτως ζωδίου έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως κοντά στις 6 μοίρες, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά. Στην παραδοσιακή αστρολογία η όψη αυτή θεωρείται και όψη ατυχίας. 

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά σε όψη αντίθεσης σήμερα τον Κρόνο και δημιουργεί κάποια σύννεφα στη διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. Παρόλα αυτά, αυτή η όψη είναι ιδανική αν δεν φοβάστε να κοπιάσετε και να έχετε υπό έλεγχο τις καθημερινές σας ρουτίνες. Προσέξτε τις συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σήμερα, γιατί θα έχετε την τάση να πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά και να αντιδράτε παρορμητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πέμπτη φιλοξενεί την αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Κρόνο και αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια αίσθηση στασιμότητας στα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, καθώς θα μπορέσετε να κερδίσετε χρόνο και να ξαναδείτε τους στόχους σας και να κάνετε αναμορφώσεις ή τροποποιήσεις που θα αποδειχτούν μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα ευεργετικές. Η σημερινή μέρα όμως δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις που χρειάζεστε τη θετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για υποκειμενικούς λόγους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα θα έχει πίεση, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καθώς ο Άρης από τον τομέα της οικογένειας σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον τομέα της καριέρας και ίσως γίνεστε αποδέκτες μιας ασφυκτικής πίεσης σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα. Βέβαια η πρώτη και κυριότερη σκέψη και το μέλημα σας θα πρέπει να είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Οπότε τουλάχιστον για κάποιες μέρες ας είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας και μην παίρνετε ρίσκα. Δευτερευόντως, μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια που τώρα να κορυφώνεται.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ