Πριγκίπισσα Σάρλοτ, Influncer ετών 8! Οι royal φανς προσπαθούν να αντιγράψουν το στύλ της (φωτό)

Η Πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι πάντα stylish, όπως η μαμά της...

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά η πριγκίπισσα Σαρλότ έχει ήδη σημαντική επιρροή στον κόσμο των παιδικών ρούχων.

Εδώ και καιρό έχει γίνει αποδεκτό ότι η μητέρα της, Πριγκίπισσα Κέιτ, οδηγεί τις πωλήσεις μόδας μέσω των ρούχων που φοράει - χωρίς να το θέλει, φυσικά.

Αλλά τώρα φαίνεται ότι τα παπούτσια, τα φορέματα, ακόμη και τα γυαλιά ηλίου που φοράει η οκτάχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ εξαντλούνται μέσα σε λίγες ώρες.

Καθώς καθόταν στην πρώτη σειρά του Royal Box στον τελικό του Wimbledon την Κυριακή, η Charlotte φορούσε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά ηλίου Leosun - και το αποτέλεσμα ήταν η αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα της μάρκας κατά 450%.

Δείτε επίσης: Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Stylish στην πρώτη σειρά στον τελικό τένις - Ροζ γυαλιά & floral φόρεμα για τη χαριτωμένη royal (φωτό - βίντεο)

Κλασική, διακριτική και κατάλληλη για την ηλικία της, η γκαρνταρόμπα της Charlotte είναι γεμάτη με φλοράλ φορέματα από ισπανικές μάρκες, ζακέτες και παπούτσια με αγκράφες από την Papouelli, έναν οίκο που έχει γνωρίσει παγκόσμιο ενδιαφέρον από τότε που η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με αυτά την εποχή της στέψης.

 

 

Η Charlotte φοράει επίσης απλά plimsolls από τα Trotters, το λατρεμένο κατάστημα παιδικής ένδυσης του Λονδίνου στο Chelsea. Οι μπρετονέζικες ρίγες είναι ένα αγαπημένο σχέδιο.

  • instagram @the.walesfamily

Ένα φόρεμα Rachel Riley με γιακά peter pan που φορέθηκε στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες προκάλεσε επίσης αξιοσημείωτο ενδιαφέρον.

 

 

Το φόρεμα εξαντλήθηκε εντελώς μέσα σε 24 ώρες και η Rachel Riley δημιούργησε ένα σύστημα προπαραγγελιών για τις πελάτισσες που ήθελαν να αντιγράψουν το κομψό στυλ της Charlotte.

Το ενδιαφέρον για τα ρούχα και τα αξεσουάρ της νεαρής πριγκίπισσας ξεκίνησε πριν καν κλείσει μία ημέρα ζωής, αναφέρει η DailyMail.

 

 

Λίγα λεπτά αφότου εμφανίστηκε στα σκαλιά της πτέρυγας Lindo του St Mary's, Paddington, το σάλι GH Hurt & Son του μωρού είχε προσελκύσει 100. 000 επισκέπτες στον ιστότοπό τους από περισσότερες από 183 χώρες.

  • instagram @william_catherine_daily

Όπως όλα δείχνουν η μικρή πριγκίπισσα είναι μία influencer και το μόνο σίγουρο είναι πως το έχει πάρει από τη μαμά της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ