Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προβλήματα που αντιμετωπίσαμε χθες μπορεί ακόμη να μας ταλαιπωρούν στο ξεκίνημα της μέρας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Τις πρωινές ώρες έχουμε την ακριβείας όψη αντίθεσης της Σελήνης από την Παρθένο με τον Κρόνο και λίγη ώρα μετά τη σύνοδο με τον Άρη. Με κάποιο τρόπο η Σελήνη από την Παρθένο ενεργοποιεί τη χθεσινή αντίθεση Άρη-Κρόνου, έτσι προβλήματα που αντιμετωπίσαμε χθες μπορεί ακόμη να μας ταλαιπωρούν στο ξεκίνημα της μέρας. Με τις όψεις αυτές θα έχουμε την τάση να είμαστε πεισματάρηδες στις απόψεις μας χωρίς να θέλουμε να κάνουμε στο ελάχιστο πίσω.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο ενεργοποιώντας τις πρωινές ώρες με τις όψεις της τη χθεσινή αντίθεση Άρη-Κρόνου και μπορεί να σας φταίνε διάφορα πράγματα, μικρά το πιθανότερο, αλλά ενοχλητικά στη δουλειά. Ίσως νιώθετε πίεση με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας, ενώ θα έχετε την τάση να τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά. Ακόμη μπορεί να έχετε ένα μεγαλύτερο βάρος σε ψυχολογικό επίπεδο ή μια ανησυχία για θέματα που σχετίζονται με παρασκηνιακές ενέργειες στη δουλειά σας ή να είστε ανήσυχοι για θέματα υγείας δικά σας ή κάποιου δικού σας προσώπου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή ξεκινά με κάπως πιο ανήσυχη διάθεση, αλλά στην πορεία της μπορεί να μεταβληθεί σε μια εξαιρετικά δημιουργική μέρα, ειδικά αν αφοσιωθείτε στους ημερήσιους στόχους σας χωρίς να παρεκκλίνετε και να επηρεάζεστε από άλλα άτομα. Το τρίγωνο Σελήνης με τον Δία τις απογευματινές ώρες μπορεί να φέρει και μια ευχάριστη είδηση σε θέματα που σχετίζονται με ένα παιδί, μια εγκυμοσύνη, ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σας σχέδιο ή μια επιχειρηματική κίνηση που ίσως θέλετε να κάνετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με αρκετή πίεση με την ενεργοποίηση από τη Σελήνη της χθεσινής όψης Άρη-Κρόνου. Μέχρι το απόγευμα μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την καλή διάθεση και αποφύγετε οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να σας ενοχλήσει και να διαταράξει την ψυχική σας ηρεμία. Αν βλέπετε ότι δεν συμφωνείτε με τους άλλους σήμερα και δεν βγάζετε άκρη, καλύτερα να μην πιέσετε τα πράγματα.

 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ