To eirinika σας παρουσιάζει την Villa Laela στην Κορσική: Ένα υπερμοντέρνο πολυτελές ονειρεμένο σπίτι διακοπών - Μπιζού της Μεσογείου (φωτό)

Ένας επίγειος παράδεισος!

Με απίθανη θέα στη Μεσόγειο, η Villa Laela είναι ένα μοντέρνο αρχιτεκτονικό στολίδι, μία τολμηρή θα λέγαμε δημιουργία από ξύλο σε μοναδικά χρώματα.

Κάτω από την πέργκολα, το έντονο πράσινο των τροπικών φυτών του κήπου αναδεικνύει το ζωηρό κόκκινο των μαξιλαριών.

Villa Laela

Villa Laela

Villa Laela

Villa Laela

Villa Laela

Τα ίδια χρώματα επανεμφανίζονται στο εσωτερικό, στα σκανδιναβικά έπιπλα, στα περίτεχνα βάζα και στα έργα σύγχρονης τέχνης. Το σαλόνι δεν περιλαμβάνει τηλεόραση, επιλέγοντας αντ 'αυτού έναν τεράστιο, καμπυλωτό καναπέ με θέα στο τζάκι.

Στην άλλη πλευρά του δωματίου, οι δερμάτινοι καναπέδες προσφέρουν ασυναγώνιστη θέα μέσα από τα παράθυρα σε προεξοχή, πάνω από την ξύλινη βεράντα και έξω στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου. Στον επάνω όροφο, η Villa Laela διαθέτει μινιμαλιστικά μπάνια καθώς και δικό της ατμόλουτρο.

Villa Laela

Villa Laela

Villa Laela

Villa Laela

Villa Laela

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τη Santa Giulia, που θεωρείται ευρέως ως μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Κορσικής. Φυσικά μπορείτε πάντα απλά να μείνετε στο σπίτι και να απολαύσετε μερικές ακτίνες δίπλα στην overflow pool. Τη νύχτα, ανεβείτε στη βεράντα του τελευταίου ορόφου για να δείτε τα αστέρια και μοιραστείτε ένα μπουκάλι κρασί με μερικά κλασικά αλλαντικά από την Κορσική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ