Τρανσέξουαλ άντρας γέννησε μωρό όταν έμαθε ότι η σύντροφος του δεν μπορούσε να συλλάβει – διέκοψε την μετάβαση φύλου και τώρα είναι μπαμπάς - μαμά (φωτό)

Το μωράκι γεννήθηκε το Μάιο!

Ένας τρανσέξουαλ άνδρας που έκοψε την τεστοστερόνη για να αποκτήσει παιδί με τη σύντροφό του θέλει "να γνωρίζουν και άλλα τρανς άτομα ότι είναι εντάξει να κυοφορούν ένα παιδί".

Ο Caleb Bolden, 27 ετών, ξεκίνησε τη μετάβαση πριν από έξι χρόνια. Αυτό συνέβη περίπου την ίδια περίοδο που ο ίδιος και η σύντροφός του Niamh Bolden, 25 ετών, άρχισαν να προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί μαζί με τη βοήθεια ενός δότη σπέρματος.

Όμως η Niamh είχε τρεις αποβολές και μια θνησιγένεια διδύμων, πριν οι γιατροί δηλώσουν ότι ήταν απίθανο να μπορέσουν ποτέ να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με αυτόν τον τρόπο.

Αντί να πληρώσει περίπου 70. 000 λίρες για να υποβληθεί η Niamh σε ιδιωτική θεραπεία γονιμότητας, ο Caleb αποφάσισε να διακόψει την τεστοστερόνη και να μέινει έγκυος. 

Σταμάτησε τις καθημερινές ενέσεις , χρησιμοποίησε έναν δότη σπέρματος που βρήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μείνει έγκυος και τη Isla-Rae Bolden γεννήθηκε τον Μάιο, αναφέρει το metro

 

 

Παρά το γεγονός ότι υπέφερε από δυσφορία φύλου ενώ ήταν έγκυος και έπρεπε να αντιμετωπίσει φρικτά σχόλια από αγνώστους, ο Caleb λατρεύει να είναι πατέρας και σχεδιάζει να αποκτήσει άλλο ένα μωρό.

Ο Caleb δήλωσε: "Η διακοπή της τεστοστερόνης ήταν ένας δύσκολος δρόμος, καθώς είχα τόσες πολλές ορμόνες στο σώμα μου.

"Ήταν ψυχοφθόρο. Η μετάβαση ήταν κάτι που ήξερα ότι ήθελα να κάνω από νεαρή ηλικία.

 

 

"Όταν είναι κατάλληλο για την ηλικία της, θα πω [στην Isla-Rae] πως γεννήθηκε"

Ο Caleb, από το Chatteris του Cambridgeshire, ξεκίνησε τη μετάβαση το 2017 και σταμάτησε να παίρνει τεστοστερόνη τον Ιανουάριο του 2022 - 27 μήνες μετά την έναρξή του.

Η Niamh, που είναι διευθύντρια καταστήματος όπως ο τρανς άνδρας, ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να συλλάβει με φυσικό τρόπο το 2022 μετά από αποβολές και μια θνησιγένεια το 2019.
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ