Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δεν είναι ένα χαλαρό και ανέμελο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Το Σαββατοκύριακο έχει τη σφραγίδα του Πλούτωνα, καθώς τόσο ο Ήλιος όσο και οι Δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) δημιουργούν όψεις με τον πλανήτη της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών.

Η Σελήνη το Σάββατο εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο, ενώ την Κυριακή θα περάσει στον Ζυγό. Ο Ήλιος το Σάββατο στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου έρχεται σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενώ το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή και θα είναι σε ισχύ σχεδόν στο υπόλοιπο του Ιουλίου. 

ΚΡΙΟΣ

Ένα απαιτητικό Σαββατοκύριακο απλώνεται μπροστά μας και πιθανώς να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται είτε με την οικογένεια είτε με τη δουλειά που θα σας προβληματίσουν περισσότερο, ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου.

Βλέπετε ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου και τον τομέα της οικογένειας και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω από τον τομέα της καριέρας συγκρούονται το Σάββατο και η επιρροή θα είναι ορατή και τις επόμενες ημέρες, καθώς οι Δεσμοί της Σελήνης, που πρόσφατα πέρασαν στον άξονα του ζωδίου σας με τον Ζυγό, θα σχηματίσουν επίσης τετράγωνο με τον Πλούτωνα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι έντονο από κάθε άποψη και για σας η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα το Σάββατο, όπως και το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον ίδιο πλανήτη την Κυριακή, αφορούν κυρίως τον τομέα της επικοινωνίας.

Χωρίς να το συνειδητοποιείτε μπορεί να γίνεστε ιδιαίτερα αιχμηροί στον τρόπο που εκφράζεστε ή επικοινωνείτε με τους άλλους, ιδιαίτερα όταν εκφράζετε απόλυτα τις απόψεις σας ή όταν ασκείτε κριτική. Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχετε πολύ τι λέτε αλλά και πώς το λέτε, τόσο στις διά ζώσης επαφές σας όσο και σε αυτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ιδιαίτερα έντονο Σαββατοκύριακο απλώνεται μπροστά μας, που για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και βγάζει προς τα έξω κάποιες ανασφάλειες και για άλλους ακόμη και κάποια κρίση στην αυτοπεποίθηση σας. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι άγχος για τα οικονομικά σας ή μπορεί να υπάρχει μια μπερδεμένη κατάσταση που αφορά σε θέματα οικονομικά και κάποιο πρόσωπο είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε ακόμη και τον σύντροφο σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ