Πρίγκιπας Παύλος & Μαρί Σαντάλ στα Ιόνια νησιά: Έκθαμβοι από τους Παξούς, βόλτα στο Φισκάρδο (φωτό)

Λατρεύουν την Ελλάδα και τα καλοκαίρια, θέλουν να τα περνούν στα ελληνικά νησιά! 

Για άλλη μία φορά στην Ελλάδα βρέθηκαν ο πρίγκιπας Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ. 

Οι Royals κάθε χρόνο επισκέπτονται τη χώρα μας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και κάνουν tour στα ελληνικά νησιά. 

Πριν λίγες ημέρες η Μαρί Σαντάλ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία του άντρα της στο ηλιοβασίλεμα, καλωσορίζοντας με αυτό τον τρόπο το καλοκαίρι, όπως έγραψε στο post.

 

Ο ίδιος ο Παύλος δημοσίευσε χθες φωτογραφίες από την επίσκεψη τους στους γραφικούς Παξούς, όπου επισκέφτηκαν το λαογραφικό Μουσείο του νησιού.

Από την επίσκεψη τους εκεί ο Παύλος ανάρτησε δύο φωτογραφικά πορτρέτα των προγόνων του, βασιλιά Γεωργίου Ά και της βασίλισσας Όλγας.

Πριν δύο μέρες το πριγκιπικό ζευγάρι είχε βρεθεί στην Κεφαλονιά και το υπέροχο Φίσκαρδο. Εκεί έκαναν τις βόλτες τους στο μαγικό νησί , έφαγαν εκλεκτούς μεζέδες, ενώ η Μαρί Σαντάλ φωτογραφήθηκε με την ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος που ανέβασε την κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Σύμφωνα με τον ενημερωμένο λογαριασμό Royal Fashion Police, η σύζυγος του Παύλου φορούσε ένα βαμβακερό φόρεμα, με floral print της Ulla Johnson.

 

Δείτε επίσης: Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνος-Αλέξιος διακοπές στην Τοσκάνη, μαζί και η Πόπι Ντελεβίν - Δείτε φωτογραφίες των παιδιών του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ

Να σημειωθεί ότι αυτές τις ημέρες η κόρη του, Μαρία Ολυμπία, ανέβασε από τον δικό της λογαριασμό, μια σειρά φωτογραφιών από τις δικές της διακοπές στην Τοσκάνη.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ