Κηδεία της Τζέιν Μπίρκιν: Οι 2 ψηλόλιγνες κόρες της κατασυγκινημένες στο τελευταίο αντίο της διάσημης ηθοποιού (φωτό - βίντεο)

Μεταξύ αυτών και η Μπριζίτ Μακρόν

"Αποχαιρέτησαν" την Τζέιν Μπίρκιν τα αγαπημένα της πρόσωπα σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουλίου.

Στο Παρίσι είπαν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι της μεγάλης ηθοποιού. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία της και ήταν φανερά συγκινημένοι όλοι τους.

Διαβάστε ακόμη: Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία Τζέιν Μπίρκιν - Η "αγαπημένη Αγγλίδα των Γάλλων" βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της (φωτό - βίντεο)


instagram @pointdevue


@pointdevue

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BFMTV (@bfmtv)

 

Φυσικά, παρούσες ήταν και οι δύο κόρες της Γαλλοβρετανίδας τραγουδίστριας, Charlotte Gainsbourg και Lou Doillon, καθώς και τα εγγόνια της, Άλις και Μπεν Ατάλ -όλοι τους ντυμένοι στα μαύρα- για να αποτίσουν φόρο τιμής στην ηθοποιό, η οποία πέθανε στο σπίτι της στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

 

 

 

 

Ντυμένη επίσης στα μαύρα ήταν και η Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν. Η Πρώτη Κυρία, η οποία θεωρείται μία από τις πιο κομψές γυναίκες της Γαλλίας, συνοδευόταν από πολλούς Γάλλους ηθοποιούς, όπως η Βανέσα Παραντί, ο Ζοζέ Γκαρσία, η Κατρίν Ντενέβ και η Σαντρίν Κιμπερλέν.


instagram @bfmtv

 

 

Ο τραγουδιστής Ετιέν Νταό, στον επικήδειό του, είπε: «Τζέιν μου, σε ευχαριστώ για το ταλέντο σου. Η κομψή και φυσική ομορφιά σου, το καυστικό, μακάβριο και βρετανικό σου χιούμορ, συνόδευσαν τη ζοφερή εφηβεία μας. Θέλαμε να γίνουμε ή εσύ ή ο Σερζ». Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Θα βρες τους γονείς σου, την Κέιτ (σ.σ.: η μεγαλύτερη κόρη τής Τζέιν Μπίρκιν, η οποία έχει αποβιώσει), τον Σερζ, τους φίλους σας και τα σκυλιά σας. Θα μας λείψετε τρομερά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ