Σιχαμερό! Η Scarlett Johansson έφαγε σάντουιτς με κρεμμύδια - Μετά φίλησέ τον Matt Damon και... (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός...

Ο Ματ Ντέιμον μπήκε σε mood αποκαλύψεων. Σε συζήτηση με την συμπρωταγωνίστριά του στο "Oppenheimer" Emily Blunt, ο Damon συζήτησε την εμπειρία του με το φιλί στην Scarlett Johansson για την ταινία "We Bought a Zoo". 

Ο ίδιος αστειευόμενος είπε ότι ήταν σκέτη "κόλαση". 

Η απάντηση καταγράφηκε σε ένα βίντεο για το LADBible για την ενότητα "Agree To Disagree", όπου ο Damon και η Blunt αστειεύονταν. Μιλώντας για την κακή αναπνοή και τους συμπρωταγωνιστές τους, ο Damon είχε μια αστεία ιστορία να μοιραστεί.

"Έπρεπε να φιλήσω τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο φρικτό ήταν αυτό για μένα;" είπε, με την Blunt να συμφωνεί σαρκαστικά μαζί του. "Ήταν κόλαση!" αστειεύτηκε. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο.

 

 

"Αυτό που συνέβη ήταν ότι κάναμε ένα γύρισμα στο οποίο έπρεπε να δώσουμε ένα φιλί". '΄' Νομίζαμε ότι είχαμε τελείωσει. Ο σκηνοθέτης όμως μας ξανά φώναξε να γυρίσουμε την σκηνή. Έφαγε ένα σάντουιτς με κρεμμύδι για μεσημεριανό".

 

 

Η Johansson ντρεπόταν και δεν ήθελε να γυρίσει το φιλί. "Μπήκε μέσα, και είπε Αχ σκ@τ@! Κυριολεκτικά μόλις έφαγα ένα σάντουιτς με κρεμμύδι!".

 "Την κορόιδευα όλη την ώρα για την κρεμμυδένια αναπνοή της, την οποία δεν μύριζα καν. Γιατί η αναπνοή της μυρίζει σαν τριαντάφυλλα". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ