Story of the day: Η Αλίσια εξαφανίστηκε πριν από 4 χρόνια – Δάκρια χαράς για την επιστροφή-έκπληξη

«Θαύματα γίνονται – Ποτέ μη χάνετε την ελπίδα» είπε η μητέρα της

Η μητέρα της χαρακτήρισε θαύμα την ανακάλυψη της κόρης της τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνισή της σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook.

Ένα κορίτσι από την Αριζόνα που εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα λίγες μέρες πριν από τα 15α γενέθλιά της πριν από τέσσερα χρόνια βρέθηκε όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Η 18χρονη σήμερα Alicia Navarro, μπήκε σε ένα αστυνομικό τμήμα σε μια μικρή πόλη της Μοντάνα, 40 μίλια από τα καναδικά σύνορα, και αναγνωρίστηκε ως η έφηβη που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη τον Σεπτέμβριο του 2019, ανακοίνωσε η αστυνομία του Γκλέντεϊλ.

Navaro_14

Η Αλίσια Ναβάρο έφυγε από το σπίτι της ενώ οι γονείς της κοιμόντουσαν στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 σε ηλικία μόλις 14 ετών και δεν επέστρεψε ποτέ

«Η Alicia Navarro εντοπίστηκε», δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της δημόσιας ασφάλειας του Γκλέντεϊλ Jose Santiago κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ασφαλής, υγιής και ευτυχισμένη».

Η 18χρονη – η οποία είναι αυτιστική αλλά με υψηλή λειτουργικότητα- έφυγε από το σπίτι της στο Γκλέντεϊλ τη νύχτα της 15ης Σεπτεμβρίου του 2019, σε ηλικία μόλις 14 ετών. Οι γονείς της, οι οποίοι κοιμόντουσαν όταν εκείνη έφυγε από το σπίτι, βρήκαν ένα χειρόγραφο σημείωμα της κόρης τους που ανέφερε: «Το έσκασα. Θα επιστρέψω. Το ορκίζομαι. Λυπάμαι».

Δεν ξαναείχαν νέα της – μέχρι αυτή την εβδομάδα. Η Navarro μπήκε μόνη της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της Μοντάνα και ζήτησε να διαγραφεί από τον κατάλογο των εξαφανισμένων παιδιών. Το τμήμα ειδοποίησε την αστυνομία του Γκλέντεϊλ, η οποία επιβεβαίωσε την ταυτότητά της και επικοινώνησε με την οικογένεια της έφηβης για να τους ενημερώσει ότι βρέθηκε ασφαλής.

Συγκινητικές στιγμές

Στη συνέχεια, η Navarro συναντήθηκε με τη μητέρα της – η οποία δεν εγκατέλειψε ποτέ την αναζήτηση της κόρης της. Η 18χρονη ήθελε να βεβαιωθεί ότι η μητέρα της ήξερε ότι ήταν καλά και ζητούσε συγγνώμη για τον πόνο της προκάλεσε μη γνωρίζοντας πού βρισκόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια ή ακόμη και αν ήταν ζωντανή.

Η Ναβάρο (στη φωτογραφία μόλις πριν από λίγες ημέρες) μπήκε σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα σε μια μικρή πόλη της Μοντάνα αυτή την εβδομάδα και ζήτησε να διαγραφεί από τον κατάλογο των εξαφανισμένων παιδιών

Η μητέρα της, Jessica Nuñez χαρακτήρισε θαύμα την ανακάλυψη της κόρης της τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνισή της σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook. «Για όλους όσοι έχουν αγνοούμενους αγαπημένους, θέλω να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπόθεση ως παράδειγμα», είπε. «Θαύματα γίνονται. Ποτέ μη χάνετε την ελπίδα και πάντα να αγωνίζεστε».

Η Nuñez δήλωσε ότι δεν έχει λεπτομέρειες για την εξαφάνιση της κόρης της, αλλά είπε ότι «το σημαντικό είναι ότι είναι ζωντανή».

Η αστυνομία δήλωσε ότι ερευνά πώς η έφηβη έφτασε στη Μοντάνα και με ποιον έμενε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθώς πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ