Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Απρόοπτα και εκπλήξεις στη μέρα μας και τετράγωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη αργά το βράδυ

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η κύρια όψη της Πέμπτης είναι η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη. Πρόκειται για μια γλυκιά και βοηθητική όψη σε θέματα επικοινωνίας, επαφών με τους άλλους, ταξιδιών, ερωτικών συναντήσεων. Αν μάλιστα η Αφροδίτη δεν ήταν ανάδρομη, η όψη αυτή θα ήταν πολύ πιο γενναιόδωρη.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα Ερμής και ανάδρομη Αφροδίτη συναντιούνται σε όψη συνόδου στον Λέοντα και θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων, ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Καιρός να τα δώσετε όλα σε κάτι που θα σας παθιάσει αγαπητοί μου Κριοί! Το πιο βασικό είναι ότι η όψη αυτή θα σας κάνει λίγο περισσότερο αισιόδοξους για το μέλλον. Δεν είναι απίθανο να έχετε κάποια τυχαία συνάντηση ή ένα μήνυμα από ένα άτομο με το οποίο συνδεόσασταν ερωτικά ή φιλικά στο παρελθόν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ο Ερμής συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα, που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα χώρο πιθανώς του σπιτιού κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές, ή μπορεί να έχετε επαφές με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που είχατε καιρό να μιλήσετε μαζί τους. Η Πέμπτη βρίσκει τη Σελήνη απέναντι σας στο ζώδιο του Σκορπιού και μάλιστα η σημαντική της όψη είναι η αντίθεση προς τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα Ερμής και ανάδρομη Αφροδίτη συναντιούνται σε όψη συνόδου στον Λέοντα, ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας ταλέντο κι ανοίγοντας σας την όρεξη για βόλτες, ταξιδάκια και διακοπές. Θα ευνοήσει ιδιαιτέρως τον λόγο σας προφορικό και γραπτό και τις επαφές σας. Είναι μια θετική όψη για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας. Θετική θέση για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, για έρευνα, για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ