Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη - Ευνοούνται ταξίδια, εκδρομές & επαφές με άλλους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου ευνοώντας τα ταξίδια, τις εκδρομές για το γουηκέντ και τις επαφές με τους άλλους. Η χιαστί όψη Ήλιου-Κρόνου σκιάζει λίγο την ημέρα και ενδεχομένως να έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις πριν καταφέρουμε να ξεκουραστούμε ή να διασκεδάσουμε. Αργά τη νύχτα, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, η Σελήνη σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με την Αφροδίτη κι έτσι τουλάχιστον το Σαββατόβραδο θα είναι πιο απολαυστικό. 

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη από τον Τοξότη είναι βοηθητική για να φέρετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις σας χωρίς πιέσεις. Η μέρα προσφέρεται να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες της δουλειάς ή τις όποιες υποχρεώσεις στο σπίτι, να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας και το βράδυ να βγείτε με φίλους ή έστω να μιλήσετε μαζί τους γι’ αυτά που σας απασχολούν. Υπέροχη η θέση της Σελήνης στον Τοξότη αν θέλετε να ξεκινήσετε και τις διακοπές σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πρακτικά θέματα φαίνεται να σας απασχολούν στο ξεκίνημα της μέρας και ίσως κάποια οικονομικά. Επειδή η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, είναι ανάδρομη και αυτό σημαίνει περισσότερα έξοδα, ίσως να προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη λογαριασμούς, υποχρεώσεις προς το δημόσιο ή τις τράπεζες και γενικώς να ψάχνεστε περισσότερο με τις δοσοληψίες σας. Το απόγευμα είναι αρκετά πιο χαλαρό κι ακόμη περισσότερο χαλαρή είναι η Κυριακή που βρίσκει τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Κρόνο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται ακόμη απέναντι σας στον Τοξότη και ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες προκαλεί κάποια πίεση, γι’ αυτό περιοριστείτε σε αυτά που ήδη έχετε να κάνετε, χωρίς να ενθουσιάζεστε με νέα πράγματα που μπορεί τελικά να μην κάτσουν όπως θέλετε ή περιμένετε. Το βράδυ θα σας ανταμείψει αν κανονίσετε μια έξοδο με φίλους, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη. Πιθανώς να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον ή να προκύψει ένα φλερτ. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ