Δείτε το βίντεο με την αρκούδα να δροσίζεται στην μικρή πισίνα - Έσκασε από την ζέστη και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κάλεσε την αστυνομία

Στιγμές χαλάρωσης και για τα ζώα!

Ποιος είπε ότι το τζακούζι είναι μόνο για τους ανθρώπους;

Τα πάνω κάτω έφερε στην Καλιφόρνια μία αρκούδα που αποφάσισε να δροσιστεί μέσα σε μία ... πισίνα!

«Αυτή η αρκούδα νικάει τη ζέστη στο Μπέρμπανκ!», ανέφερε η αστυνομία, καθώς προσωπικό της βρέθηκε στο σημείο. Το συμβάν σημειώθηκε στις 15:30 την Παρασκευή, σύμφωνα με το KTLA.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν την αρκούδα να πλατσουρίζει. Τελικά, το ζώο σκαρφάλωσε σε έναν τοίχο και ανέβηκε σε ένα δέντρο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ.

Πως μπήκε μέσα στο τζακούζι

«Ήμουν επάνω και άκουσα πολλή φασαρία και κάποιους ήχους», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού Νταιάνα Λούις στο KTLA. «Και να 'τη, απλά διασκέδαζε στο τζακούζι. Πολύ χαρούμενη».

Την αρκούδα παρακολουθούσαν στενά η αστυνομία, το Τμήμα Ψαριών και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνιας και το καταφύγιο ζώων του Μπέρμπανκ για μερικές ώρες, ενώ κρεμόταν σε ένα δέντρο, ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο. Τελικά, κατέβηκε από το δέντρο και έφυγε προς τα βουνά Verdugo.

Το KTLA ανέφερε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που μια μαύρη αρκούδα πλατσούρισε σε ένα τζακούζι της πίσω αυλής. Μια θηλυκή αρκούδα μαζί με το μικρό της έπαιζαν σε ένα τζακούζι στο La Cañada Flintridge.

«Είμαστε όλοι συνηθισμένοι σε πολλά άγρια ζώα εδώ έξω.Έχουμε ελάφια, πραγματικά, έχουμε πολλά άγρια ζώα και οι άνθρωποι απολαμβάνουν να τα βλέπουν», δήλωσε η Λουίς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ