Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη προχωράει στον Αιγόκερω - Επαγγελματικά & οικονομικά σε πρώτο πλάνο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Την Κυριακή η Σελήνη θα προχωρήσει στον γήινο και πρακτικό Αιγόκερω, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά μας. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Κρόνο προσδίδουν περισσότερη εύνοια στη μέρα που μπορούμε να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μη νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε. Παρόλα αυτά, μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιο συνεργάτη που ίσως σας διαφωτίσει ή σας δώσει κάποια ιδέα για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Ωραίο το απόγευμα της Κυριακής αν θέλετε να κανονίσετε μια έξοδο ή να λάβετε μέρος σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΤΑΥΡΟΣ

 Το απόγευμα είναι αρκετά πιο χαλαρό κι ακόμη περισσότερο χαλαρή είναι η Κυριακή που βρίσκει τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Κρόνο. Οι όψεις αυτές μπορεί να βοηθήσουν να βρείτε κάτι που θα σας εξελίξει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο. Κάποια συνάντηση, μια μετακίνηση, ένα τηλεφώνημα μπορεί να σας φτιάξει το κέφι ή να σας κάνει να χαλαρώσετε λίγο από τα άγχη όλης της εβδομάδας. Ακόμη η Κυριακή προσφέρεται για ξεκούραση και χαλαρές επαφές με φίλους, αλλά και για να ταξιδέψετε ή να ξεκινήσετε διακοπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται να φωτίσει την Κυριακή η Σελήνη από τον Αιγόκερω και είναι η ευκαιρία σας να ασχοληθείτε και με τα δυο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όψεις με τον Ερμή και τον Κρόνο δείχνει αρκετές συζητήσεις και επαφές που μπορεί να γίνονται μυστικά. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να διώξετε το άγχος από πάνω σας και να φύγετε διακοπές ή να πάτε έστω στην πιο κοντινή παραλία για να χαλαρώσετε. Αξιοποιήστε τη μέρα για να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας έχουν λείψει, για να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση που μπορεί να αποφεύγατε, για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να πετάξετε ό,τι περιττό απλά σας πιάνει χώρο και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ