Μία όμορφη παρέα διακοπές στην Τουρκία - Νάνα Μούσχουρη, Tάκης Ζαχαράτος, Μάριος Φραγκούλης, Θοδωρής Βουτσικάκης (φωτό)

Και διάφοροι άλλοι ...

Συνάντηση μεγάλων celebrities και εκτός Ελλάδος!

Συγκεκριμένα, μεγάλη παρέα γνωστών ηθοποιών, τραγουδιστών και άλλων βρέθηκε στη γειτονική Τουρκία, στο Bodrum (Αλικαρνασσό).

Μέσα από ένα φωτογραφικό καρουζέλ που μοιράστηκε ο Μάριος Φραγκούλης με τους 61,3 χιλιάδες ακολούθους του βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιά μεγάλα ονόματα της showbiz.

 

 

Ανάμεσα τους η Νανά Μούσχουρη που ειναι στενή φίλη εδώ και πολλά χρόνια τόσο του τενόρου, όσο και του επιστήθιου φίλου του Γιώργου Περρή. Συνοδευόταν από τον σύζυγο της, Andre Chapelle.

Την παρέα συμπλήρωνε ο καταξιωμένος showman Τάκης Ζαχαράτος που εδώ και χρόνια είναι στενός με τον Μάριο και τον Γιώργο.

Μαζί τους ήταν ο σπουδαίος τραγουδιστής Θοδωρής Βουτσικάκης, αγαπημένος κι επι χρόνια φίλος τους.

Τέλος, εκεί βρέθηκε και ο δημοσιογράφος, Τάσος Τρίφωνος ποζάροντας αγκαλιά με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας.

"Ωραίες και δυνατές Φιλίες, όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι! Εύχομαι Αγάπη και Δύναμη σε όλους μας!!! , έγραψε στη λεζάντα ο τενόρος.


instagram @mariofragoulis

Διαβάστε ακόμη: Διακοπές στην Τουρκία για τον Μάριο Φραγκούλη & τον Γιώργο Περρή - καλοκαιρινά χαμόγελα στο σκάφος φίλων τους (φωτό)

Όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα περνάνε στιγμές ξεγνοιασιάς και απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Να σημειώσουμε ότι ένα χρόνο πριν ο Μάριος Φραγκούλης και η παρέα του πάλι είχαν επισκεφθεί την Τουρκία και έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο που δεν είναι άλλο από το Casanonnabodrum.

Θερμή υποδοχή

Στα σχόλια, επίσης, βλέπουμε τη θερμή υποδοχή και τις τρυφερές ευχές προς τον τενόρο από Τούρκους κατοίκους που τον καλωσορίζουν στην χώρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ