Leigh-Anne Pinnock - Andre Gray: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο τους γάμο - Σε παραλία στην Τζαμάικα με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Απίθανο μέρος

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον προηγούμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου.

Ωστόσο, δεν είχαν αναρτήσει κάποια σχετική δημοσίευση. Χθες, η Leigh-Anne Pinnock ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα φωτογραφικό καρουζέλ με μοναδικά στιγμιότυπα από την ξεχωριστή για εκείνη και τον σύζυγο της πλέον, Andre Gray, μέρα.

 Η Leigh-Anne Pinnock και ο Andre Gray παντρεύτηκαν στην Τζαμάικα. Η τραγουδίστρια των Little Mix και ο ποδοσφαιριστής του Άρη, οι οποίοι έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά 21 μηνών, ταξίδεψαν στο νησί της Καραϊβικής για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου παρουσία συγγενών και φίλων τους, μεταξύ των οποίων και η Jade Thirlwall των Little Mix.

Πηγές δήλωσαν στην εφημερίδα Daily Mirror ότι το ζευγάρι γιόρτασε το γάμο του με μία δεξίωση δίπλα στην παραλία που κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ακούστηκε και ένα τραγούδι ειδικά αφιερωμένο και στους δύο, με στίχους που περιελάμβαναν ατάκες που χαιρέτιζαν τη Leigh-Anne Pinnock ως «βασίλισσα».


instagram @leighannepinnock

Η Leigh-Anne Pinnock φορούσε ένα λευκό φόρεμα που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο, ενώ ο Andre Gray φορούσε ένα λευκό πουκάμισο και ένα εφαρμοστό γκρι παντελόνι. Πριν από τη μεγάλη ημέρα, η Leigh-Anne Pinnock ανάρτησε στο Instagram σπάνια στιγμιότυπα με τα παιδιά της και τον αγαπημένο της να χαλαρώνουν σε μία παραλία στην Τζαμάικα. Η Leigh-Anne Pinnock και ο Andre Gray αρραβωνιάστηκαν το 2020 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Τον περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε διάφορα βίντεο από το bachelorette party που πραγματοποίησε, με την απουσία της Perrie Edwards των Little Mix να κάνει αίσθηση. «Κάναμε μία ταινία, το bachelorette των ονείρων. Αγαπώ αυτές τις γυναίκες περισσότερο από όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό και παντρεύομαι», έγραψε η Leigh-Anne Pinnock στην ανάρτησή της. Η Jade Thirlwall σχολίασε: «Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω. Η πιο όμορφη νύφη».


instagram @leighannepinnock

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η Leigh-Anne Pinnock και ο Andre Gray επέλεξαν να παντρευτούν στην Τζαμάικα επειδή θεωρούν το νησί ως το «δεύτερο σπίτι τους». Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Η Leigh-Anne και ο Andre σχεδίαζαν την ξεχωριστή ημέρα τους εδώ και μήνες και αυτή την εβδομάδα επιτέλους θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου» «Επέλεξαν να παντρευτούν στην Τζαμάικα λόγω των οικογενειακών δεσμών τους με το νησί, το οποίο θεωρούν ως τη δεύτερη πατρίδα τους», εξήγησε. «Η τελετή θα είναι πολύ χαμηλών τόνων και ρομαντική. Δεν θα έχει κανένα από τα χαρακτηριστικά των μεγάλων γάμων των διάσημων που βλέπετε», τόνισε η πηγή. «Η Leigh-Anne και ο Andre θέλουν απλώς ο στενός κύκλος τους να είναι εκεί για να τους παρακολουθήσει να ανταλλάσσουν τους όρκους τους», τόνισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ