Παγκόσμια συγκίνηση για τον 7χρονο Αlex: Ψαρεύει πάλι με βιονικό χέρι - Μαζί με τον μπαμπά του, δείτε φώτο (βίντεο)

O μικρούλης είναι πολύ χαρούμενος΄. 

Ένα επτάχρονο αγόρι που γεννήθηκε χωρίς χέρι μπόρεσε για πρώτη φορά να κρατήσει ένα καλάμι ψαρέματος με τα δύο του χέρια - αφού έλαβε ένα βιονικό άκρο αξίας 13. 000 λιρών.

Ο Alex Sparkes περνούσε τα γενέθλιά του "ευχόμενος να μεγαλώσει το χέρι του", αυτό όμως δεν ήταν δυνατό, όπως του είπαν οι γιατροί

 

Αλλά ο νεαρός έλαβε ένα προσθετικό χέρι που του άλλαξε τη ζωή από τον "πιο ευγενικό υδραυλικό της Βρετανίας", τον 55χρονο James Anderson, ο οποίος συγκινήθηκε από την ιστορία του μικρού παιδιού.

Από τότε που πήρε το χέρι του με θέμα τον Μαύρο Πάνθηρα, ο Άλεξ μπόρεσε να βάλει οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσά του για πρώτη φορά και θα μάθει πώς να δένει τα κορδόνια των παπουτσιών του.

Επίσης ο Άλεξ, είναι ενθουσιασμένος που επιτέλους εκπλήρωσε το όνειρο της ζωής του, κρατώντας για πρώτη φορά καλάμι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, για ψάρεμα με τον πατέρα του, Ρόμπιν Σπάρκς, 31 ετών.

Ο νεαρός έχει φωτογραφηθεί να ψαρεύει με τον Ρομπιν στο Cornfield Fisheries στο Lancashire, αναφέρει το metro.

Ο μπαμπάς του παιδιού δήλωσε: "Με το νέο του χέρι, είναι πολύ πιο ανεξάρτητος, δεν χρειάζεται να είμαι δίπλα του όλη την ώρα με το καλάμι ψαρέματος ή στην όχθη''.

gofundme

gofundme

"Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να χειριστεί μόνος του το καλάμι και να πιάσει μόνος του τα ψάρια του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ