WWF Γερμανίας: Viral έγινε το "αντίο" της οργάνωσης στο πουλί του Twitter

Να προστατέψουμε τα ζώα πριν να είναι πολύ αργά, μας καλεί η γνωστή οργάνωση

Τα γρήγορα αντανακλαστικά της έδειξε η WWF Γερμανίας, συνδέοντας την καμπάνια της για την προστασία των ζώων με την αλλαγή του λογότυπου στο Twitter. Η αντικατάσταση του γνωστού πουλιού στο λογότυπο της πλατφόρμας με ένα X, αποτέλεσε την αφορμή για ποικίλα σχόλια στα Social Media.

 

 

«Προστατέψτε τα ζώα πριν να είναι πολύ αργά! Περίπου 1 εκατομμύριο είδη ζώων απειλούνται με εξαφάνιση», μας προτρέπει η σχετική δημοσίευση, στην οποία μπορούμε να δούμε τις αλλαγές που σημειώθηκαν στο λογότυπο του Twitter από το 2006, μέχρι την πρόσφατη αλλαγή από τον Elon Musk.

Σύμφωνα με την WWF Γερμανίας, η Διεθνής Ένωση για τη Διατήρηση της Φύσης (IUCN) δηλώνει ότι τα είδη ζώων και φυτών βρίσκονται σε δεινή κατάσταση στον Διεθνή Κόκκινο Κατάλογο: από τα 147.500 είδη που έχουν καταγραφεί, σχεδόν 41.500 είδη βρίσκονται σε κατηγορίες απειλής (από τον Ιούλιο του 2022), περισσότερα είδη από ποτέ. Μαζί με την κλιματική κρίση, η εξαφάνιση των ειδών θεωρείται η μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη μας και τη ζωή μας, σημειώνεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ