Μητσοτάκης για Χαρδαλιά: «Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος θα τα καταφέρει» - Η πρώτη του δήλωση, ποιοι υπουργοί έσπευσαν να τον στηρίξουν (βίντεο)

Υπουργοί και στελέχοι της ΝΔ με αναρτήσεις τους σπεύδουν να στηρίξουν τον Νίκο Χαρδαλιά για την περιφέρεια της Αττικής

Την πεποίθησή του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει την Περιφέρεια Αττικής γιατί «είναι μαχητής» εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν -όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός- «οι προτεραιότητες και το όραμα» του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

«Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

Χαρδαλιάς: Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα

Ανάρτηση στα social media μέσω της οποίας ευχαριστεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την στήριξή του, έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως υπογραμμίζει: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο κύριος Χαρδαλιάς:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας».

Ισχυρή στήριξη σε Χαρδαλιά

Χθες, πληθώρα μηνυμάτων στήριξης από υπουργούς και στελέχη της γαλάζιας παράταξης δέχθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Αττικής, με τη στήριξη της ΝΔ.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοινώθηκε επισήμως ότι λαμβάνει το χρίσμα για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, ενώ, με τη σειρά του, ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε ότι θα σεβαστεί την επιλογή του κόμματος και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Για τη στάση του αυτή, μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης τον ευχαρίστησε -χωρίς να τον κατονομάσει-, λέγοντας πως αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια την επιλογή του.

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά «αγαπημένο φίλο» και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Θεοδωρικάκος: Ισχυρή, διαχρονική σχέση με τον Νίκο Χαρδαλιά

Από την πλευρά του, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σημείωσε στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Με το Νίκο Χαρδαλιά με συνδέει μια ισχυρή διαχρονική σχέση. Στην αυτοδιοίκηση, μέσα από τη συνεργασία μας τα χρόνια που ήταν δήμαρχος Βύρωνα, στη μεγάλη μας παράταξη τη Νέα Δημοκρατία τα χρόνια της αντιπολίτευσης και στην Κυβέρνηση μέσα από διάφορες ιδιότητες στη μάχη ενάντια στην πανδημία και στο σύνθετο έργο της πολιτικής προστασίας.

Είμαστε μαζί του στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής.

Καλή Επιτυχία».

Κώτσηρας (υφυπ. Εξωτερικών): «Δοκιμασμένος στα δύσκολα ο Νίκος Χαρδαλιάς»

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, χαρακτήρισε και αυτός «φίλο» τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ για την Αττική, λέγοντας πως «είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα και θα πετύχει και στη νέα πρόκληση», προσθέτοντας πως «είμαστε δίπλα του».

Μπακογιάννης: Επιστρέφει σπίτι του, στην αυτοδιοίκηση, ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ευχόμενος επίσης «καλή επιτυχία» στο Νίκο Χαρδαλιά, ανέφερε πως «επιστρέφει σπίτι του στην αυτοδιοίκηση», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για τη συνεργασία και τον εν ενεργεία περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

Θεοχάρης: Άνθρωπος του καθήκοντος ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ως «άνθρωπο του καθήκοντος» χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας, Χάρης Θεοχάρης, σημειώνοντας στην ανάρτησή του:

«Ο πρόεδρος Kyriakos Mitsotakis επέλεξε τον Νίκο Χαρδαλιά ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής. Πάνω από όλα διότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι άνθρωπος του καθήκοντος, ο οποίος δεν ησυχάζει εάν δεν εκτελέσει στο ακέραιο και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα την εκάστοτε αποστολή του.

Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής, μια θέση υψηλής και νευραλγικής ευθύνης, την οποίαν ο ίδιος είναι καθ' όλα έτοιμος να αναλάβει. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως έχει αποδείξει περίτρανα με οτιδήποτε έχει καταπιαστεί έως τώρα, θα ανεβάσει τον πήχη και στην Περιφέρεια Αττικής, υπηρετώντας τους πολίτες με το χαρακτηριστικό πάθος του.

Καλή επιτυχία Νίκο!»

Πέτσας σε Χαρδαλιά: Είμαστε δίπλα σου

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά και ο βουλευτής ΝΔ στην Ανατολική Αττική και πρώην υπουργός Στέλιος Πέτσας, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Είμαστε δίπλα σου! Σε στηρίζουμε για την Αττική μας και την Πατρίδα!» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Πατούλη για Νίκο Χαρδαλιά: «Θα τον στηρίξουμε όλοι» - Η αναφορά της στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ