5 τρόποι για να κρατήσετε τη σχέση σας

Με αφορμή τον χωρισμό του ζευγαριού Rosalia - Rauw Alejandro, παρουσιάζουμε τους τρόπους για να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή

Αν είστε από αυτές που πικράθηκαν όταν έμαθαν τη διάλυση του αρραβώνα του γνωστού μουσικού ζευγαριού Rosalia - Rauw Alejandro, θέλουμε να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνες.

Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει το πόσο όμορφη ήταν ανακοίνωσή του;

Μην στεναχωριέστε όμως! Έχουμε συγκεντρώσει όλους τους τρόπους για να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε τη δική σας σχέση υγιή και θερμή.

1. Αφεθείτε στο να σας επηρεάσει ο σύντροφος σας

Όπως διαβάζουμε στο 2happy.gr ένας από τους τρόπους είναι να αφεθείτε στο σύντροφό σας, χωρίς να εστιάζετε στα αρνητικά του στοιχεία. Όταν αποδέχεσαι τον άλλο έτσι όπως είναι, είναι πιο εύκολο μετά να επηρεαστεί και η δική σου σκέψη ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ομοφωνία και ομοψυχία σε καθετί που κάνετε.

Scott Broome, Unsplash

2. Αυξήστε την αγάπη και το θαυμασμό σας

Εντοπίστε όλους εκείνους τους λόγους που σας κάνουν να αγαπάτε το συγκεκριμένο άτομο. Δείξτε το θαυμασμό σας για τα απλά και καθημερινά πράγματα που κάνουν τη σχέση σας πιο δυνατή. Προσοχή! Δεν χρειάζεται να το κάνετε προσποιητά! Το κλειδί είναι να αφήσετε τον εαυτό σας να εκφραστεί.

3. Κοιταχτείτε στα μάτια, δυναμώνει τη συναισθηματική σύνδεση

Το να κοιτάτε τον άλλον στα μάτια είναι το Α και το Ω για μια υγιή σχέση. Βοηθά στην καλύτερη επικοινωνία ανάμεσά σας, φανερώνοντας τον ενδιαφέρον σας για το άλλο άτομο.

4. Επουλώστε γρήγορα τις συναισθηματικές πληγές

Όπως διαβάζουμε στο meygeia.gr ένας ακόμη τρόπος είναι να είστε έτοιμες να ζητήστε συγγνώμη όταν κάτι έχετε κάνει λάθος ή ακόμη και να είστε έτοιμες να συγχωρέσετε. Η συζήτηση και η έκφραση συναισθημάτων είναι απαραίτητη για μια υγιή σχέση.

5. Διασκεδάστε στο κρεβάτι για να κρατήσετε ζωντανό το πάθος

Πάρτε πρωτοβουλίες στο κρεβάτι! Μην τα περιμένετε όλα από τον σύντροφό σας. Μια υγιής ερωτική ζωή βοηθά σε μία γενικότερα ισορροπημένη σχέση. Δοκιμάστε κάτι καινούριο και δώστε νέα πνοή στη σχέση σας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ