Η Βασίλισσα Σοφία «δίνει μαθήματα» στην 15χρονη διάδοχο του Βελγίου - Tο minimal κρεμ boho φουστάνι της πριγκίπισσας Ελεονόρ (φωτό)

Τέλεια looks ...

Η πριγκίπισσα Éléonore του Βελγίου μαζί με τη Βασίλισσα Σοφία και τον πατέρα της τον βασιλιά Φίλιπο βρέθηκαν στα εγκαίνια μουσείου στη μνήμη του βασιλιά Baudouin του Βελγίου στην Ισπανία.

Πριν από 30 χρόνια, το Βέλγιο θρήνησε την απώλεια του βασιλιά Baudouin, που έπαθε καρδιακή προσβολή σε ηλικία 62 ετών στο σπίτι του τη Villa Astrida, στην Ανδαλουσία.

 

 

Κατά την άφιξη των royals ο Βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου, που είναι ανιψιός του Baudouin, φίλησε το χέρι της Βασίλισσας Σοφίας γεγονός που μαρτυρεί τον απέραντο σεβασμό που τρέφει για εκείνη.

Και ευρύτερα, υπάρχουν ισχυροί δεσμοί που έχουν ενώσει την Ισπανία και το Βέλγιο εδώ και πολλά χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Όλα τα θηλυκά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας στις αποχρώσεις του ροζ: Η Λετίσια, η πεθερά της, Βασίλισσα Σοφία, η διάδοχος Λεονόρ & η μικρή πριγκίπισσα Σοφία (φωτό)

Η βασίλισσα Σοφία, συνάντησε τη Μαργαρίτα του Λίχτενστάιν και τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Νικόλαο του Λιχτενστάιν. Παρόντες επίσης, ο ανιψιός του Baudoin, πρίγκιπας Guillaume de Nassau και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Sibilla.
Μαζί οι συγγενείς του «χαμογελαστού βασιλιά» παρακολουθούν τη λειτουργία στην τοπική εκκλησία πριν επιστρέψουν στη Villa Astrida.


instagram @belgianroyalwatcher

Η 84χρονη royal παρέδωσε μαθήματα στυλ με το εκπληκτικό της outfit που δεν ήταν άλλο από μία άερινη, φαρδιά τουνίκ με ένα λευκό παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look της με κρεμαστά κολιέ και σκουλαρίκια.

 

 

Η πριγκίπισσα Ελεονόρ του Βελγίου, 15 ετών, από την άλλη έβαλε ένα μινιμαλ boho φουστάνι σε κρεμ απόχρωση συνδυάζοντας το άψογα με φλατ σανδάλια.

 

 

Τέλος, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα του Λίχτενσταιν επέλεξε για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση ένα maxi εμπριμέ φόρεμα Samantha Sung με ελάχιστα ανοιχτό ντεκολτέ.

Διαβάστε ακόμη:Η βασίλισσα Σοφία με την αδερφή της πριγκίπισσα Ειρήνη και όλη την οικογένεια του Φελίπε και της Λετίσια (φωτό)

Όλες τους ήταν stylish για καόμα μία φορά!

Εσάς ποια σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ