Η πρώτη αντίδραση της Άντζελας Δημητρίου μετά τη γέννηση της εγγονής της - «Η μικρή μου μοιάζει» (βίντεο)

Η Άντζελα Δημητρίου έγινε… γιαγιά και δηλώνει πως η εγγονή της… τής μοιάζει!

Γιαγιά έγινε η Άντζελα Δημητρίου, αφού η κόρη της  Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η γνωστή τραγουδίστρια, μέσα από τα social media μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την εγγονή της, ενώ λίγη ώρα αργότερα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #yes. «Γεννήσαμε, είμαστε μια χαρά. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μου μοιάζει. Όλα καλά», ήταν τα πρώτα λόγια της Άντζελας Δημητρίου.

"Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου ! ?” Αγγελούδι μας καλώς ήρθες, @olga.d.k_ με έκανες πολύ ευτυχισμένη!? Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μας @doctor_kalogirou_official και το @omilosiaso για την αμέριστη φροντίδα τους για τον ερχομό της μικρής μας!❤️", έγραψε στη λεζάντα.

Διαβάστε ακόμη: Οι celebrities στο ντεφιλέ του Πάρη Βαλταδόρου - Από την Άντζελα Δημητρίου & την Κατερίνα Στανίση έως τη Ρούλα Κορομηλά & την Κατερίνα Στικούδη (φωτό - βίντεο)

«Είχαμε μια φυσιολογική πορεία εγκυμοσύνης και τοκετού. Η Όλγα είναι μια χαρά στην υγεία της. Το παιδί 3.400 γραμμάρια και ψηλό, 51 πόντους. Η μικρή μοιάζει στην κυρία Άντζελα Δημητρίου. Έχει πάρει το τσαγανό της. Το μωρό συνέχεια έκλαιγε, γκρίνιαζε ήταν… φανταστική», πρόσθεσε ο μαιευτήρας, Ιωάννης Καλογήρου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ