Σεθ ΜακΦάρλαν: Δώρισε 1 εκατ. για να ανακουφίσει τους απεργούς του Χόλυγουντ - Ποιος είναι ο διασώστης

Λόγω της απεργίας των ηθοποιών ...

Ο Σεθ ΜακΦάρλαν, Αμερικανός ηθοποιός και δημιουργός τηλεοπτικών σειρών, έκανε δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην οργάνωση The Entertainment Community Fund. Ο ίδιος προέβη στη δωρεά, προκειμένου να βοηθήσει στην εξασφάλιση οικονομικής βοήθειας στους εργαζομένους στο Χόλιγουντ, κατά τη διάρκεια των απεργιών του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA) και του Σωματείου Σεναριογράφων Αμερικής (WGA).

Η οργάνωση, παλαιότερα γνωστή ως The Actors Fund, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 6,3 εκατομμύρια δολάρια από την 1η Μαΐου από περισσότερους από 7.500 δωρητές για την υποστήριξη των εργαζομένων στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, σύμφωνα με το Variety.

 

 

Η οργάνωση Entertainment Community Fund εκφράζει ευγνωμοσύνη σε εκείνους που έχουν κάνει δωρεές για την υποστήριξη των εργαζομένων στον κινηματογράφο και την τηλεόραση που έχουν ανάγκη, δήλωσε η πρόεδρος του Entertainment Community Fund, ηθοποιός, Ανέτ Μπένινγκ.

«Κάθε μέρα, οι εκκλήσεις για βοήθεια αυξάνονται, οι δωρεές θα βοηθήσουν αμέσως τόσους πολλούς στον κλάδο μας που ακόμα αγωνίζονται να ανακάμψουν μετά την πανδημία. Ελπίζουμε επίσης ότι οι δωρεές θα εμπνεύσουν και άλλους, αν μπορούν, να υποστηρίξουν το κρίσιμο έργο μας».

Μεταξύ των δωρητών είναι οι ηθοποιοί Ρέιτσελ Μπλουμ, Μισέλ Φάιφερ, οι τηλεοπτικοί παραγωγοί Ντέιβιντ Ε. Κέλεϊ και Σόντα Ράιμς και ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ