Patrick Dempsey: Ο άτακτος γόης του Grey's Anatomy γιόρτασε τόσα χρόνια γάμου με το άλλο του μισό - "Σ' αγαπώ" (φωτό)

O γοητευτικός πρωταγωνιστής Patrick Dempsey, γιόρτασε 24 χρόνια γάμου με μια ρομαντική αφιέρωση

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Grey's Anatomy, σαν άστατο γόη, αλλά ο Patrick Dempsey στην πραγματικότητα, είναι ένας πολύ ευτυχισμένος κι αφοσιωμένος σύζυγος, που γιόρτασε με το άλλο του μισό, την γνωστή makeup artist, Jillian Dempsey, την 24η επέτειο γάμο τους, την περασμένη Δευτέρα. 
Ευτυχής, ο Patrick κοινοποίησε με μια selfie τους την σημαδιακή μέρα, στη διάρκεια μια βόλτας τους. Ευτυχισμένος και χαμογελαστός αποθανάτισε τους δυο τους σημειώνοντας : 

"24 χρόνια!! Πόσο καταπληκτικό μονοπάτι έχουμε διανύσει! Σ' αγαπώ! Χαρούμενη επέτειο" 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1994 όταν ο Patrick ήταν πελάτης στο κομμωτήριο της Jillian. Αργότερα παντρεύτηκαν το 1999 σε ένα αγροτόσπιτο στο Maine που ανήκε στην οικογένεια του Patrick, και καλωσόρισαν μαζί τρία παιδιά - την κόρη Talula, 21 ετών, και τους δίδυμους γιους Darby και Sullivan, 16 ετών.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, δεν δίστασαν να συζητήσουν δύσκολα θέματα, συμπεριλαμβανομένου του χωρισμού τους το 2015, με σύντομη ευτυχώς διάρκεια. Τότε, η Jillian υπέβαλε αίτηση για διαζύγιο, αλλά αργότερα συμφώνησαν να επανασυνδεθούν.

"Ο γάμος μας δεν ήταν κάτι που ήμουν έτοιμος να το αφήσω πίσω," είπε ο Patrick στο περιοδικό PEOPLE το 2016. "Δεν νιώθαμε ότι είχαμε κάνει όλη τη δουλειά. Και και οι δυο θέλαμε να κάνουμε αυτήν την προσπάθεια. Από εκεί ξεκίνησε."

"Είναι πάντα δύσκολο όταν μπαίνεις στη διαδικασία να χωρίσεις ή όταν τελειώνει μια μεγάλη περίοδος της ζωής σας," πρόσθεσε.

Παρά τις διαφορές τους, πήγαν μαζί σε συμβουλο γάμου και κατέβαλαν προσπάθεια να δουλέψουν πάνω στη σχέση τους. "Η Jill και εγώ αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να δουλέψουμε πάνω στα ζητήματά μας και να βελτιωθούμε," εξήγησε ο Patrick. "Θέλαμε να είμαστε πρότυπα για τα παιδιά μας, σαν να τους λέμε, εντάξει, αν έχετε διαφορές, μπορείτε να τις ξεπεράσετε."

 

 

Μετά από τρία χρόνια από την υποβολή αίτησης διαζυγίου, ο Patrick και η Jillian επέστρεψαν στον τόπο όπου παντρεύτηκαν. Εκείνη τη χρονιά γιόρτασαν την 19η επέτειο γάμου τους με μια επίσκεψη στο κιόσκι του Maine όπου είχαν ανταλλάξει τους όρκους τους το 1999. Κοινοποίησαν μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram όπου φαίνονται να φιλιούνται, και ο ηθοποιός έγραψε: "Αυτό το μέρος, πριν από 19 χρόνια, σήμερα!" Η Jillian επίσης μοιράστηκε μια φωτογραφία της στην επέτειο, δείχνοντας έναν ανθοστολισμό με τη λεζάντα "Υπέροχος ανθοστολισμός! Χαρούμενη 19η επέτειο @patrickdempsey ???."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ