Η Εύη Βατίδου για τα παιδιά της και την πολιτική - "Μου έχουν κάνει προτάσεις από τρεις δήμους για τις εκλογές" (βίντεο)

Η Εύη Βατίδου ήταν καλεσμένη στο Καλοκαίρι yes και μίλησε για τις διακοπές της, τα παιδιά της, το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει, αλλά και τις προτάσεις που έχει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στην παρέα του «Καλοκαίρι #Yes» βρέθηκε η Εύη Βατίδου, η οποία μίλησε για τον έρωτα, τα παιδιά της, το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και την πολιτική!

«Δεν είμαι ερωτευμένη. Δεν είναι κακό να ερωτεύεσαι», ξεκαθάρισε η παρουσιάστροα και πρώην μοντέλο.

«Έχω πάει διακοπές στο εξωτερικό μόνη μου, ήταν λίγο extreme αυτό. Ήθελα να δω ένα μέρος, δεν βρήκα κάποιον για παρέα και πήγα μόνη μου για μία εβδομάδα», αποκάλυψε.

Για τα παιδιά της, είπε: «Τα παιδιά είναι μίξη. Έχουν πάρει και από τους δύο γονείς. Και οι δύο ασχολούνται με τη νομική. Η Μάιρα είναι στο πρώτο έτος και ο Χρήστος στο τρίτο. Ο Αλέξης πρέπει να χαίρεται και να είναι πολύ περήφανος για το δύο στα δύο. Μόνο εγώ δεν έχω σπουδάσει νομική. Την έχω σπουδάσει έμμεσα, χωρίς πτυχίο, τόσα χρόνια».

Διαβάστε ακόμη: Συγκινητικές στιγμές για τον Αλέξη Κούγια & την Εύη Βατίδου: Η αποφοίτηση της κόρης τους από το Κολλέγιο Αθηνών, το άψογο στυλ της πρώην Μις Ελλάς (φωτό)

«Θέλαμε τα παιδιά να κάνουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει. Υπάρχει βέβαια και μια δυνατότητα, ένα γραφείο, μία καριέρα, γιατί όχι; Αλλά ήταν δικοί τους καθαρά επιλογή», ξεκαθάρισε.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Υπάρχει μία πρόταση, αλλά δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσω. Δεν το βλέπω… Δεν κλείνω την πόρτα στην τηλεόραση, υπάρχει και το ενδεχόμενο της Κύπρου φέτος. Για μόνιμα δεν το βλέπω, θα ήθελα να ανοίξω όμως τηλεοπτική πόρτα με τον Κύπρο. Βέβαια μπορώ και να μην ασχοληθώ με τα τηλεοπτικά φέτος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ